20.5 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialCe decizie a luat primarul din Lupeni, după arestarea sa în dosarul...

Ce decizie a luat primarul din Lupeni, după arestarea sa în dosarul “Gala Bute”

Primarul din Lupeni, Cornel Resmeriţă a luat decizia de a se autosuspenda din partid după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis plasarea sa în arest la domiciliu, informează publicaţia locală hunedoaralibera.ro. 

Primarul din Lupeni s-a adresat conducerii organizaţiei judeţene a PSD Hunedoara şi anunţat autosuspendarea sa din partid.

Cornel Resmeriţă a fost arestat la domiciliu după ce procurorii DNA au început urmărirea penală pe numele acestuia pentru abuz în serviciu în dosarul “Gala Bute”. 

Procurorii DNA au făcut, luni, 18 percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Hunedoara şi Gorj, la sediile mai multor firme şi la persoane suspectate de fapte de corupţie, în dosarul "Gala Bute".

Nouă persoane au fost duse la audieri la sediul central al DNA, printre care primarul din Lupeni – Hunedoara, Cornel Resmeriţă, la Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea în perioada în care aceasta a fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, la Gheorghe Nastasia, fost secretarul general al MDRT, şi la omul de afaceri Adrian Gărdean, care controlează SC Termogaz Company SA.

Cele mai citite

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit cu generalul Petraeus, fost director al CIA

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, fost ministru al Apărării, s-a întâlnit cu David Petraeus, fost director al CIA. Întâlnirea a avut loc la București, la sediul...

Oppo Reno 10: Tot ce trebuie să știi despre acest smartphone

Cu siguranță, seria Oppo Reno a captat atenția iubitorilor de tehnologie prin inovație și performanță, iar modelul Oppo Reno 10 nu face excepție. Împărtășind...

Ciolacu: Cu salariul minim e o decizie luată pe data de 15 decembrie în coaliţie, de noi toţi

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că toate deciziile referitoare la salariul minim au fost luate în coaliţia de guvernare, iar cheltuielile bugetare nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă