30 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Wanda Nara, ambasadoarea unei platforme pentru adulți

GALERIE FOTO. Wanda Nara, ambasadoarea unei platforme pentru adulți

Wanda Nara, soția și impresara fotbalistului argentinian Mauro Icardi, și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare că a devenit ambasadoarea unei platforme asemănătoare OnlyFans.

Acum, admiratorii divei în vârstă de 37 de ani vor avea ocazia să o urmărească pe DivasPlay, o platformă pe bază de abonament dedicată creatorilor de conținut deocheat.

Partenera lui Icardi a făcut anunțul în timp ce purta un tricou inscripționat „DivasPlay”. „Vreau să anunț semnarea contractului meu pentru a fi imaginea DivasPlay Mundial! Echipa care călătorește în Europa pentru a putea face acest lucru este uimitoare. Urmează producții foarte puternice! Ne vedem acolo”, a fost mesajul cu care Wanda și-a înnebunit cei 17 milioane de urmăritori de pe Instagram. Uimiți, aceștia s-au manifestat în rubrica de comentarii. „Ne vom alătura”, a scris un urmăritor. „Marea Wanda”, a comentat un alt fan, în timp ce un al treilea a scris: „Atât de frumoasă”.

Pentru a posta constant în următoarele șase luni conținut foto și video foarte sexy pe DivasPlay, o platformă foarte populară în America de Sud, sexy-impresara va primi un milion de euro.

De-a lungul timpului, Wanda Nara și Mauro Icardi au fost implicați în mai multe scandaluri. În 2022, relația celor doi părea că se năruie atunci când Wanda l-a acuzat pe Icardi că a înșelat-o. Aceasta i-a dat unfollow atacantului pe rețelele de socializare, a postat o fotografie fără verighetă și l-a acuzat că le-a „ruinat” familia. Icardi a răspuns afirmând că Nara, care îi devenise agent, era „toxică” și încercase să-i controleze viața. Totuși, după o separare de scurtă durată, cei doi s-au împăcat. Se pare că pentru a-și salva căsnicia, Icardi a fost forțat să semneze un contract care, în esență, îi promitea toate bunurile sale Wandei, inclusiv câștigurile din contractele sale actuale și viitoare.

Image of Wanda Nara

Wanda și Icardi au împreună două fete, pe Francesca şi Isabella. Din relația cu primul ei soț, Maxi Lopez, impresara mai are trei copii: Valentino Gaston, Constantino și Benedicto.

Wanda Nara, image
Colaj foto România Liberă

Icardi a sărbătorit duminică seară cucerirea titlului de campion în Turcia cu Galatasaray. Atacantul argentinian a fost decisiv pentru gruparea „Cim-Bom” în acest sezon, reușind să înscrie nu mai puțin de 32 de goluri în toate competițiile.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 844. România participă la Summit-ul de pace pentru Ucraina doar prin ministrul de Externe

Peste o sută de țări participă, în Elveția, la Summit-ul de pace pentru Ucraina, iar România este reprezentată la acest eveniment mondial doar de...

Banca Mondială finanțează proiecte medicale, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Ciolacu

Banca Mondială finanțează în România proiecte medicale, de învățământ, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Marcel Ciolacu. Șeful Executivului...

Partidul premierului britanic Rishi Sunak, rezultate slabe, arată datele sondajelor recente

Sondajele din Marea Britanie indică un dezastru electoral pentru conservatorii premierului Rishi Sunak. Specialiștii folosesc termenul „extincție electorală” și spun că partidul de la guvernare...
Ultima oră
Pe aceeași temă