20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialCascadorul Arvat, teafăr după ce l-au călcat 50 de motociclete

Cascadorul Arvat, teafăr după ce l-au călcat 50 de motociclete

Arvat, un cascador moldovean stabilit în Piatra Neamţ, a stabilit un nou record: s-a lăsat călcat pe abdomen de 50 de motociclete, într-un spectacol plin de adrenalină şi suspans. Bărbatul a uimit pietrenii adunaţi în Piaţa Ştefan cel Mare a oraşului când a suportat greutatea unei maşini de teren de câteva tone pe corpul său.

Aceasta nu este prima cascadorie pe care Arvat o reuşeşte. Luna trecută a stat şapte ore desculţ pe lame de săbii, iar în martie a fost scufundat timp de trei ore în jumătate de tonă de cioburi.

Arvat spune că încă din copilărie a fost un împătimit al sporturilor extreme şi de la zece ani şi-a trăit viaţa numai pe muchie de cuţit. Deşi recunoaşte că îi este teamă la fiecare cascadorie, chiar această senzaţie este cea care îl ajută să se controleze şi îl motivează să reuşească.

Cascadorul îşi propune ca pe viitor să facă alte experimente riscante: să stea suspendat de cel mai înalt stâlp al telegondolei, timp de 20 de ore, şi să meargă 50 de kilometri pe cioburi de sticlă. Cel mai important proiect al său este să reziste zece ore într-un bazin cu 100 de vipere.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă