17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialCarmen Iohannis, optimistă cu privire la schimbările din noul an școlar: Îmi...

Carmen Iohannis, optimistă cu privire la schimbările din noul an școlar: Îmi doresc să ne fie bine, să avem rezultate foarte bune și să ne simțim bine împreună

Soția șefului statului, Carmen Iohannis, a participat, luni, la deschiderea noului an școlar, în calitate de profersoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Cu acest prilej, ea și-a exprimat speranța că noul an școlar va aduce schimbări bune, potrivit Agerpres.

„Îmi doresc să ne fie bine, să avem rezultate foarte bune și să ne simțim bine împreună”, a spus luni Carmen Iohannis la deschiderea noului an de învățământ.

Întrebată cu privire la schimbările pe cae le aduce anul școlar 2016-2017, soția președintelui și-a exprimat speranța că acestea vor fi bune. „Sper că vor fi bune. O să vedem. Practica o să ne spună mai multe”, a mai spus Carmen Iohannis.

În ceea ce privește manualele de limba engleză la liceu, prima-doamnă a afirmat că nu se poate pronunța deocamdată. „Deocamdată nu pot să mă pronunț. Nu le-am văzut. Ce am avut până acum a fost OK. Se poate și mai bine, sper să ne întoarcem la literatură cândva. Mi-aș dori foarte mult să trecem înapoi la literatură și la limba engleză”, a afirmat ea.

Carmen Iohannis i-a sărutat pe elevii ei și le-a spus în limba engleză că este bucuroasă să-i revadă, după care și-a făcut și o fotografie cu aceștia în curtea liceului, înainte de a intra în sala de clasă.

Soția președintelui este profesoară și dirigintă la clasa a XI-a, la un liceu din Sibiu, unde predă cu jumătate de normă, ceea ce înseamnă că va merge la serviciu două zile pe săptămână, marțea și miercurea.

 

 

Cele mai citite

Armata Română deschide o nouă campanie de recrutare

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a început o nouă campanie de recrutare pentru soldați și gradați profesioniști. Aceasta este a doua campanie de acest tip din...

Proliferarea în mediul online a imaginilor cu abuzuri sexual asupra copiilor, creștere alarmantă

Proliferarea în mediul online a imaginilor ce înfățișează abuz sexual asupra copiilor sau cele care prezintă conținut dăunător s-a accentuat în primul trimestru al...

Blinken spune că Israelul are nevoie de un plan clar și concret pentru viitorul Gaza

Israelul are nevoie de un plan clar și concret pentru viitorul din Gaza, unde se confruntă cu potențialul unui vid de putere care ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă