16.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportSimona Halep a fost nevoită să abandoneze în prima rundă a turneului...

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în prima rundă a turneului Trophee Clarins 

Miercuri, jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost nevoită să se retragă din prima rundă a turneului Trophee Clarins (WTA 125), din motive medicale. În momentul abandonului, scorul era de 7-5, 2-3 în favoarea adversarei sale, americanca McCartney Kessler.

Probleme medicale pentru Simona Halep

Simona Halep (32 ani, locul 1.149 WTA) a fost nevoită să se retragă din turneul Trophee Clarins (WTA 125) din cauza durerilor la genunchi, abandonând meciul după o oră și 28 de minute de joc.

În al doilea său meci după reducerea suspendării pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni, Halep a început bine, conducând cu 1-0, dar adversara sa, McCartney Kessler (24 ani, locul 123 WTA), a preluat inițiativa și a condus cu 2-1. Cu toate acestea, Halep a revenit și a reușit să conducă cu 3-2, dar Kessler a preluat din nou controlul, conducând cu 4-3 și apoi cu 5-4. Cu toate acestea, Halep a reușit să câștige primul set cu 7-5.

În setul secund, Kessler a început mai bine, conducând cu 2-0, iar Halep a cerut un timeout medical la scorul de 1-2 și apoi a decis să se retragă la scorul de 2-3 din cauza durerilor.

Imediat după meci, Simona Halep a avut și prima reacție.

”Aceeași durere de genunchi ca în Miami, prea riscant să continui”, a spus Halep, potrivit jurnalistului Eric Salliot.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ciolacul, expus la Antipa, de Noaptea Muzeelor

Ilustrație: Marian Avramescu Iubitorii de cultură vor avea parte de ceva cu totul special, astăzi, de Noaptea Muzeelor, la Antipa. Muzeul Național de Istorie Naturală...

Comisar acuzat de relații sexuale cu o minoră de 13 ani

Un scandal de proporții a izbucnit la Poliția de Frontieră Galați, unde comisarul șef Aurel Mihail Topciu, în vârstă de 47 de ani,...

Papa Francisc spune că tensiunile și dezbaterile sunt inevitabile într-o societate modernă

Argumentele și tensiunile sunt inevitabile în societatea modernă și nu ar trebui să fie ascunse sub preș, a declarat sâmbătă Papa Francisc, avertizând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă