13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSocialEvenimentTrafic de droguri la Constanța. O persoană a fost reținută

Trafic de droguri la Constanța. O persoană a fost reținută

La data de 14 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au luat măsura reținerii unui suspect în cadrul unei anchete privind traficul de droguri de mare risc.

Din investigațiile desfășurate a rezultat că, în perioada aprilie – mai 2024, suspectul a fost implicat în deținerea și vânzarea repetată de cocaină către consumatori din județul Constanța, pentru sume cuprinse între 500 și 1.500 de lei.

În timpul percheziției domiciliare, autoritățile au descoperit și confiscat o cantitate de cocaină, mai multe cântare de precizie și alte obiecte care purtau urme de substanțe, precum și alte mijloace de probă relevante.

Comunicatul DIICOT

La data de 14.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada aprilie – mai 2024, în baza aceleași rezoluții infracționale, inculpatul a deținut și comercializat, în mod repetat, către consumatori din județul Constanța, diferite cantități de cocaină, pentru sume cuprinse între 500 și 1.500 lei.

În urma percheziției domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate o cantitate de cocaină, mai multe cântare de precizie și obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă. Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă