13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSocialEvenimentArmata Română deschide o nouă campanie de recrutare

Armata Română deschide o nouă campanie de recrutare

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a început o nouă campanie de recrutare pentru soldați și gradați profesioniști.

Aceasta este a doua campanie de acest tip din anul 2024, după ce la prima campanie doar circa 40 la sută dintre candidații care s-au înscris au trecut probele de selecție.

În cea de-a doua campanie din anul 2024 sunt disponibile peste 3.800 de posturi, în unități din 32 de județe și din municipiul București. Înscrierea candidaților se poate face în perioada 7 mai – 3 iunie 2024. Selecția candidaților se face în perioada 13 mai – 7 iunie iar examinarea medicală se face în cadrul unităților sanitare militare în perioada 20 mai – 14 iunie 2024.

Candidații care vor trece probele de selecție vor fi angajați ca militari în Armata Română.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă