21.5 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialCapitala va o avea o secţie de Poliţie în Centrul Istoric

Capitala va o avea o secţie de Poliţie în Centrul Istoric

Actualul Birou de Poliţie din Centrul Istoric al Capitalei va fi transformat în secţie de Poliţie, zona respectivă urmând să fie tratată drept una “specială de siguranţă publică”, a anunţat, joi, şeful Poliţiei Capitalei, comisarul şef Cornel Ciocoiu, potrivit Mediafax.

 

Potrivit lui Ciocoiu, numărul poliţiştilor care lucrează în Biroul de Poliţie pentru Centrul Istoric a fost deja suplimentat.

“Am suplimentat numărul lucrătorilor cu 30 de oameni şi dorim ca, până la sfârşitul anului, să ajungem la 80”, a mai spus şeful Poliţiei Capitalei.

Cornel Ciocoiu a explicat că se doreşte ca viitoarea secţie de Poliţie să funcţioneze într-o “zonă specială de siguranţă publică, în condiţiile în care Centrul Istoric se află la limita între sectoare”, iar secţiile de Poliţie, pentru a interveni în cazul unor evenimente, trebuie acum “să lase descoperite alte zone”, a explicat el.

Cele mai citite

Cum condamnă ministerul lui Radu Oprea România la pierderi financiare. Falimentul LIDO, o societate deținută de statul român. Corupție la nivel Înalt?

Înalți demnitari, personaje controversate din Servicii și oameni din justiție se numără printre persoanele care luptă pentru falimentarea Lido SA, o companie în care...

Gov-Smart:Prima platformă din lume care oferă administrație publică ca serviciu, digitalizează instituțiile publice din România

Gov-Smart anunță lansarea unei soluții inovatoare care promite să transforme administrația publică din România prin digitalizare completă și automatizare avansată. Prin implementarea modulelor interconectate specifice...

VIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: “Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, a plasat pe internet un cântec care-l critică pe actualul primar general, Nicușor...
Ultima oră
Pe aceeași temă