19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecial"Când intru pe net, trebuie să dau copilul afară"

“Când intru pe net, trebuie să dau copilul afară”

Internauţii se plâng că datele şi imaginea privată le sunt folosite abuziv, iar multe site-uri sunt pline de imagini cu un conţinut sexual explicit, potrivit Evenimentul zilei.

“Eram abonat prin newsletter la un site cu un conţinut general de ştiri. Avea informaţii de orice natură. În urmă cu un an, site-ul a început să abunde de poze cu un conţinut sexual explicit. Practic sub orice ştire era o fotografie cu o femeie goală sau chiar cu un cuplu în poziţii indecente”, se plânge Alexandru Mihuţ (41 de ani).

Cel mai tare a fost deranjat după ce imaginile nepotrivite au fost văzute de copilul lui de şase ani.”Într-o zi, când venisem acasă şi eram pe acest site 10-15 minute, mi-a intrat copilul în cameră şi a vrut să-l ţin în braţe. Nu mi-am dat seama că sub finalul ştirii pe care o citeam se vedea destul de clar o fotografie practic pornografică. M-a întrebat copilul la ce mă uit şi cine e femeia. Mi-a fost groaznic de ruşine. Nu ştiu dacă a înţeles explicaţia mea şi oricum nu cred că este normal să ajung să-mi ţin copilul afară din cameră doar ca să intru să citesc câteva ştiri”, se mai plânge Alexandru.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă