12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialBute, primele cuvinte dupa infrangere: Froch a avut o strategie bună, m-a...

Bute, primele cuvinte dupa infrangere: Froch a avut o strategie bună, m-a surprins, m-a lovit

Lucian Bute a declarat, la conferinta de presa de dupa meci, ca Froch a avut o strategie mai buna care l-a surprins. Campionul roman a spus ca inca nu se gandeste la revansa, mai intati trebuie sa se odihneasca.

Citeste si Meciul BUTE-FROCH. Lucian Bute, ÎNVINS prin KO în runda a cincea, pierde centura IBF

“Trebuie să-i dau credit lui Froch pentru victorie, a avut o strategie bună, m-a surprins, m-a lovit. Ăsta e boxul, au pierdut şi cei mai mari campioni. Deocamdată, după cea mai grea seară pentru mine de când m-am apucat box, am nevoie de o pauză, iar apoi o să stau de vorbă cu antrenorul şi cu promoterul meu şi vedem ce decizie luăm. E prea devreme acum să spun că vreau revanşa rapid, trebuie să mă odihnesc, să-mi revin şi apoi vom lua o decize împreună.

Când l-am aşteptat pe corzi m-a lovit şi acolo am pierdut meciul. Au fost lovituri puternice, croşeele de la sfârşitul de reprize le-am simţit puternic. Am vrut să-l atrag într-o cursă, de aia l-am aşteptat, am crezut că pot să-l surprind, l-am şi prins o dată, dar nu a fost suficient. Am avut însă impresia ca pot continua în ritmul ăsta.

L-am prins şi cu un upercut, dar n-a fost foarte puternic. A fost puternic, l-a simţit, mi-a zambit, dar n-a fost foarte puternic”, a declarat Lucian Bute la conferinţa de presă.

Citeste si Obreja: Lucian Bute nu este un boxer care să fie învins în aşa fel

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă