22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialBrancardier de la Spitalul Judeţean din Craiova, suspectat că ar fi abuzat...

Brancardier de la Spitalul Judeţean din Craiova, suspectat că ar fi abuzat sexual o pacientă care se afla comă

Un brancardier de la spitalul din Craiova este suspectat de poliţişti că ar fi încercat să abuzeze sexual o pacientă în comă, aflată la Terapie Intensivă.

Poliţiştii au fost sesizaţi după ce directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova a depus o plângere în acest sens.

Potrivit acestuia, în noaptea de 13 spre 14 mai, un brancardier a fost găsit de o asistentă aplecat asupra unei paciente aflate în comă,Incidentul i-a fost raportat managerului spitalului de medicul-şef al clinicii şi asistenta-şefă, relatează Mediafax.

Întrebat de poliţişti, brancardierul a declarat că dorea să-i aranjeze lenjeria femeii, însă întrucât nu avea voie să se afle în Secţia de Terapie Intensivă, asistenta şi medicul şef al clinicii au raportat incidentul managerului.

Acesta a mai precizat că nu a putut lua o notă explicativă brancardierului deoarece acesta s-a internat la ieşirea din tură, pe 14 mai, într-o clinică de psihiatrie şi este în concediu medical.

Cele mai citite

Accident pe Dunăre. Două persoane au murit, iar alte cinci sunt date dispărute

Două persoane au fost ucise și alte cinci au fost date dispărute în urma unei coliziuni între o ambarcațiune cu motor de mici dimensiuni...

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...
Ultima oră
Pe aceeași temă