30.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialAvocatul lui Năstase ACUZĂ DNA că TERGIVERSEAZĂ în continuare o cerere de...

Avocatul lui Năstase ACUZĂ DNA că TERGIVERSEAZĂ în continuare o cerere de eliberare condiţionată

Avocatul lui Adrian Năstase, Ioan Cazacu, a declarat, marţi, la ieşirea de la Judecătoria sectorului 4 unde se aşteaptă o soluţionare a cererii de eliberare condiţionată a fostului premier că Direcţia Naţională Anticorupţie continuă să tergiverseze procesul.

 “Ne aşteptam de la o asemenea atitudine a DNA-ului. Încearcă să tergiverseze cerea unei eliberări condiţionate”, a afirmat Ioan Cazacu.

“Nu este o soluţie definită (…). Argumentele aduse de DNA se vor constitui în motive de recurs, deci se va face recurs”, a mai explicat avocatul lui Adrian Năstase.

Citeşte şi Adrian Năstase află MARŢI dacă va fi ELIBERAT înainte de termen

“În trei zile vom stabili dacă se va face rescurs”, a mai precizat Ioan Cazacu.

Reamintim că DNA a cerut, marţi, strămutarea dosarului lui Adrian Năstase de la Judecătoria Sectorului 4, la Judecătoria Cornetu de care ar aparţine de fapt penitenciarul Jilava în care este închis fostul premier. Cererea a fost,  însă, respinsă.

Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti ia în discuţie, tot marţi, cererea de eliberare condiţionată a lui Adrian Năstase, depusă de avocaţii acestuia. Fostul premier a executat opt luni de închisoare din pedeapsa de doi ani la care a fost condamnat în dosarul “Trofeul Calităţii “şi, potrivit legii, ar avea dreptul de a cere eliberarea condiţionată.

Citeşte şi Cererea de strămutare a procesului lui Năstase la Judecătoria Cornetu a fost RESPINSĂ

 

Cele mai citite

EURO 2024. Dan Negru reacționează în scandalul momentului: “Suntem de mâna a doua”

Dan Negru, vedeta de la Kanal D, a reacționat la scandalul momentului: faptul că PRO TV, televiziune cu 60 de milioane de euro profit...

Elena Lasconi își anunță candidatura la șefia USR

Elena Lasconi, primarul reales din Câmpulung, și-a anunțat candidatura la șefia USR, după ce în prealabil a spus că vrea să se asigure că...

Săraca țară bogată. România continuă să importe gaze, deși avem producție proprie destulă

România a importat, în primele patru luni din 2024, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 493.200 tone echivalent petrol (tep), cu 13% mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă