13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialAVIZ FAVORABIL pentru ridicarea imunităţii deputatului Ion Stan

AVIZ FAVORABIL pentru ridicarea imunităţii deputatului Ion Stan

UDPATE. Vicepreşedintele Comisiei Juridice, Florin Iordache (PSD), a declarat, luni, după avizarea încuviinţării arestării preventive a deputatului PSD Ion Stan, că Biroul Permanent al Camerei va fi convocat marţi, dar nu poate să precizeze când va avea loc şedinţa grupului PSD şi plenul în acest caz, potrivit Mediafax.

Citeşte Iordache: Biroul Permanent al Camerei va fi convocat marţi pentru cazul Stan

UPDATE. Comisia Juridică  a avizat cererea de ridicare a imunităţii deputatului Ion Stan, cu nouă voturi pentru, unul împotrivă.


Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor reia luni discuţiile privind cererea de arestare a parlamentarului PSD Ion Stan, informează digi24.ro.

Deşi aveau ca termen 1decembrie pentru întocmirea raportului, deputaţii-jurişti din PSD, PNL şi UNPR au amânat luarea unei decizii, motivând că au nevoie de mai multe documente.

Ion Stan este acuzat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de trafic de influenţă. În acelaşi dosar este urmărit penal şi şoferul deputatului, Florin Sarca, pentru complicitate la trafic de influenţă.

Procurorii DNA arată, în ordonanţa de începere a urmăririi penale, că Ion Stan a cerut 130.000 de lei de la persoana care l-a denunţat, bani care urmau să fie folosiţi pentru cumpărarea de combustibil pentru unele autoturisme ce urmau să fie folosite în campania electorală a deputatului.

De asemenea, de banii respectivi urmau să fie cumpărate alimente care să fie împărţite alegătorilor în preajma alegerilor din 9 decembrie.

Citeşte şi Comisia juridică a Camerei a AMÂNAT decizia în cazul lui Stan. Mesajul USL: Aparaţi-l pe Ion Stan. Amânaţi, pe cât posibil, decizia cu privire la arestarea lui Ion Stan

Cele mai citite

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

Erdogan a grațiat șapte generali închiși pentru puciul din 1997 din Turcia

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a graţiat şapte generali aflaţi în detenţie pentru rolul lor în puciul din 1997 împotriva primului guvern islamist din...

Comisar acuzat de relații sexuale cu o minoră de 13 ani

Un scandal de proporții a izbucnit la Poliția de Frontieră Galați, unde comisarul șef Aurel Mihail Topciu, în vârstă de 47 de ani,...
Ultima oră
Pe aceeași temă