24.2 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialAustralian Open: Tecău şi Rojer s-au calificat în sferturile de finală

Australian Open: Tecău şi Rojer s-au calificat în sferturile de finală

Tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer i-au învins, luni, pe  italienii Marco Cecchinato şi Andreas Seppi cu 7-6 (0), 6-3, astfel că s-au calificat în sferturile de finală, la proba masculină dublu, din cadrul turneului Australian Open, potrivit Agerpres.

Perechea româno-olandeză s-a impus într-o oră şi 26 de minute de joc, în care a reuşit cinci aşi (3 pentru italieni), a făcut 3 duble greşeli (4 pentru adversari), a adunat mai multe lovituri direct câştigătoare (31-26), a avut procentaje superioare la punctele reuşite cu primul serviciu (84%-73%) şi cu al doilea (57%-41%), în timp ce raportul la erorile neforţate a fost egal (11-11). 

Tecău şi Rojer, care anul trecut s-au oprit în semifinale, şi-au asigurat un cec de 80.000 dolari şi 360 de puncte ATP. 

În sferturi, cuplu, româno-olandez va da piept cu perechea franceză Adrian Mannarino/Lucas Pouille, care a dispus cu 6-3, 7-6 (6) în optimi de columbienii Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, capi de serie numărul 12. 

În competiţia juniorilor, românul Călin Manda a fost învins în turul al doilea de grecul Stefanos Tsitsipas (al treilea favorit), cu 6-4, 6-3. 

La dublu junioare, perechea româno-turcă Ioana Mincă/Berfu Cengiz, cap de serie numărul şapte, a fost învinsă cu 6-3, 6-2 în runda inaugurală de cuplul Mira Antonitsch (Austria)/Panna Udvardy (Ungaria). 

Cele mai citite

SUA, Canada și Marea Britanie demască intențiile Rusiei de a influența alegerile din Republica Moldova

SUA, Canada și Marea Britanie avertizează că Rusia vrea să influențeze alegerile din Republica Moldova, din anul 2024, pentru a instala un candidat pro-rus...

Negocierile de aderare la UE ale Ucrainei și Republicii Moldova încep la 25 iunie

Negocierile pentru aderarea Ucrainei și Republicii Moldova la UE încep la data de 25 iunie 2024, a anunțat Cristina Gherasimov, vicepremier al Republicii Moldova...

Maia Morgenstern, evreică din România, le urează “Sărbători fericite” prietenilor musulmani

Actrița Maia Morgenstern, evreică din România, le urează "Sărbători fericite" musulmanilor, în ziua în care, pentru musulmani, începe "Sărbătoarea Sacrificiului". "Eid Mubarak! Sărbători fericite tuturor...
Ultima oră
Pe aceeași temă