22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialAudierea lui Vasile Dâncu în comisiile parlamentare, AMÂNATĂ. Surse: Dâncu este în...

Audierea lui Vasile Dâncu în comisiile parlamentare, AMÂNATĂ. Surse: Dâncu este în spital

UPDATE: Vasile Dâncu a fost transportat cu o ambulnață la Spitalul Universitar, după ce a suferit o cădere de calciu înainte de a intra la audieri în Comisia de administraţie din Camera Deputaţilor, potrivit unor surse citate de Mediafax.

——-

Audierea în comisiile parlamentare a sociologului Vasile Dâncu, propus pentru postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a fost amânată pentru marţi dimineaţă, potrivit Mediafax. 

Anunţul în acest sens a fost făcut de preşedintele Comisei de administraţie din Camera Deputaţilor, Victor Paul Dobre, care a precizat că amânarea a fost cerută „din motive personale”.

Potrivit unor surse Vasile Dâncu a suferit o cădere de calciu, pe fondul oboselii. 

Astfel, Vasile Dâncu se afla deja în Parlament şi se pregătea de audieri, care ar fi urmat să aibă loc începând cu ora 18.00, însă nu s-a simţit bine şi a amânat intrarea în comisii. Ulterior, Dâncu a hotărât să nu mai apară în faţa comisiilor din cauza stării sale.

Vasile Dâncu a fost propus vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice de către premierul desemnat Dacian Cioloş.

 

 

 

Cele mai citite

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentând echipa Red Bull, a câștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfășurat duminică la Imola, Italia. Aceasta reprezintă a...

Ecuație rezolvată în Liga 1! CFR Cluj, vicecampioană, Universitatea Craiova termină pe locul 3

CFR Cluj e noua vicecampioană a României, în timp ce Universitatea Craiova a terminat pe ultima poziție a podiumului Ligii 1, după rezultatele înregistrate...
Ultima oră
Pe aceeași temă