28.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialAtenţie, lupii muşcă rău!

Atenţie, lupii muşcă rău!

Meci de infarct la Ploieşti, marţi seara, între Petrolul şi Gaz Metan Mediaş, scor 1-1. Prahovenii aveau nevoie de un punct pentru a fi siguri de participarea in Europa League. Echipa lui Gheorghe Mulţescu a deschis însă scorul, la finalul primei reprize. Nervii jucătorilor au cedat complet în cea de-a doua repriză, când centralul a fost nevoit să acorde nu mai puţin de şase cartonaşe roşii (două gazdelor şi patru oaspeţilor).

Portarul prahovean, Mircea Bornescu l-a muşcat de umăr pe atacantul celor de la Gaz, Bawab, fază la care ambii jucători au fost eliminaţi. Fostul petrolist, Vivi Răchită nu a fost nici el de partea goalkeeper-ului şi pune ieşirea pe seama sâmburelui de nebunie pe care îl au portarii.

“Mircea este un om extraordinar. Dar pe el, fiind fost boxer, l-au lăsat nervii. A fost şi puţin provocat de gestul lui Bawab, dar nu îl absolvă cu nimic asta. Probabil şi doza de nebunie pe care o au portarii a dus la acest gest“, a declarat Răchită la Sport Total FM.

Tehnicianul celor de la Gaz Metan Mediaş, Gigi Mulţescu s-a declarat absolut îngrozit de ceea ce s-a întâmplat la Ploieşti: “A fost efectiv un vis urât. Incredibil ce s-a întâmplat. Banii ăştia au înebunit lumea. Fotbalul e pe planul doi. Nu se mai preocupă de inovaţie, de progresul fotbalului. Totul este interes. Fotbalul slujeşte interesul unora sau a altora. Arbitrul a fluierat în favoarea lor totul. Noi am mers să jucăm. Noi trebuia să-i ajutăm şi pe Astra şi pe ­Târgu Jiu. E o nebunie. A ajuns corectitudinea o faptă penală. Cine joacă corect nu e în regulă“.

Mâine, Petrolul joacă finala ­Cupei României, după 18 ani de aşteptare, cu CFR Cluj ­(Arena Naţională, 20.45)

Petrolul are şansa să câştige, din nou, trofeul Cupei României, după o pauză de 18 ani. Prahovenii învingeau pe 22 iunie 1995 pe Rapid Bucureşti, conduşi din teren de căpitanul Vivi Răchită. Acesta va avea parte de o surpriză inaintea meciului cu CFR Cluj, de pe Arena Naţională, când va primi tricoul pe care l-a purtat în urmă cu 18 ani.

“Voi merge la finală. Am înţeles că pe stadion voi primi tricoul pe care l-am purtat în urmă cu 18 ani. După meci o ­să-l cedez muzeului care se face la Ploieşti“, a mai spus Răchită la Sport Total FM.

Cele mai citite

170 de români au așteptat zece ore pe aeroportul din Antalya după ce s-a stricat avionul care urma să-i aducă acasă

170 de turiști români au așteptat peste zece ore pe aeroportul din orașul Antalya (Turcia), după ce avionul la care cumpăraseră bilete, care urma...

Banca Mondială finanțează proiecte medicale, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Ciolacu

Banca Mondială finanțează în România proiecte medicale, de învățământ, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Marcel Ciolacu. Șeful Executivului...

SUA, Canada și Marea Britanie demască intențiile Rusiei de a influența alegerile din Republica Moldova

SUA, Canada și Marea Britanie avertizează că Rusia vrea să influențeze alegerile din Republica Moldova, din anul 2024, pentru a instala un candidat pro-rus...
Ultima oră
Pe aceeași temă