21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialArtimon a suferit prima infrangere pe banca "violetilor"

Artimon a suferit prima infrangere pe banca “violetilor”

Prima infrangere a Politehnicii in “era Artimon” a fost pusa de timisoreni pe seama manierei de arbitraj a lui Alexandru Deaconu.
“Daca am vorbi despre arbitraj, am umple pagini intregi de ziare”, a spus tehnicianul “violetilor” la finalul jocului cu FC Vaslui, pierdut de banateni cu 0-1, in timp ce Marian Iancu a afirmat ca vasluienii au castigat cu “un mic ajutor din partea arbitrilor”. Oficialul “violetilor” a uitat insa sa spuna ca Vasluiul ar fi trebuit sa beneficieze de cel putin un penalty. Declaratia presedintelui Polithenicii l-a scos din sarite pe Viorel Hizo. “Timisoara ar trebui sa se potoleasca cu acuzatiile la adresa arbitrilor, fiindca sunt in culpa cu multe. In partida de azi (n.r. – sambata), arbitrul ne-a privat de un 11 metri clar in prima repriza, la faultul in careu al lui Canu asupra lui Frunza, a comentat Hizo.
Dupa jocul castigat cu UTA, banatenii au afirmat ca la Vaslui ii asteapta un meci extrem de greu si din cauza faptului ca Alexa (suspendat) si Cristea (accidentat) nu vor putea fi folositi. Cel mai mult s-a simtit absenta fostului dinamovist, Izvoranu nereusind sa-l suplineasca cu brio.
Meciul a fost decis de executia lui Neagu, care l-a invins pe Popa cu un sut din voleu in minutul 48. Artimon si-a felicitat elevii pentru jocul prestat, recunoscand insa ca reusita Vasluiului a venit in urma unor greseli in lant a devensivei banatene. “Vreau sa felicit jucatorii pentru atitudine si dorinta. E trist ca am pierdut un joc pe care l-am dominat, insa am luat gol pe doua greseli de-ale noastre.”
In urma acestui rezultat, Poli termina turul pe locul cinci, cu 29 de puncte, in timp ce FC Vaslui ocupa pozitia a opta, cu 24 de puncte. “Sunt fericit, am batut o echipa foarte buna. Cred ca am fost superiori in organizarea jocului. La Vaslui, am gasit o echipa dispusa la efort, ambitioasa si datorita baietilor am reusit cinci victorii consecutive. Sper sa continuam asa, pentru ca suntem in mana”, a comentat Hizo.

Fostul finantator al FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat ca in mod sigur se va imbata pentru a sarbatori victoria, cu scorul de 1-0, obtinuta de echipa antrenata de Viorel Hizo in meciul cu Poli Timisoara, din etapa a XVII-a a Ligii I. “De opt ani de zile nu m-am mai imbatat, dar astazi o voi face sigur. Daca mai spunem ca FC Vaslui a fost astazi ajutata de arbitraj cadem in derizoriu. Iancu (n.r. – presedintele Poli Timisoara, Marian Iancu) poate sa spuna orice. Important este ca am castigat si am demonstrat ca echipa este intr-un trend mai mult decat ascendent. Avem o echipa de valoare, iar meciurile pe care le-am castigat le-am castigat doar pe teren. Nimeni nu mai poate sa spuna acum ca Vasluiul este avantajata”, a spus Porumboiu, care a precizat ca la partida cu Poli Timisoara l-a impresionat toata echipa antrenata de Viorel Hizo, dar mai ales Haisan si Neagu. “Vasluiul este singura echipa care foloseste doi jucatori sub 19 ani (n.r. – Buhaescu siÊNeagu). Pot sa va spun ca vor mai veni doi jucatori tot sub 19 ani, cu care am semnat contract. Legat de Frunza, nu va pleca in mod sigur pana la sfarsitul sezonului, desi orice jucator care este la Vaslui poate sa o faca”, a mentionat Porumboiu.

Cele mai citite

O rachetă rusească a rănit doi copii și trei adulți la Harkov

Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi într-un atac aerian asupra oraşului Harkov. O rachetă lansată de ruşi a lovit o zonă rezidenţială....

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...
Ultima oră
Pe aceeași temă