24.6 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialArgeş: Un parapantist a căzut în barajul Budeasa

Argeş: Un parapantist a căzut în barajul Budeasa

Un parapantist a căzut, duminică după-amiază, în barajul Budeasa din județul Argeș, însă bărbatul a reușit să se ridice cu ajutorul curenților de aer, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, Mădălina Epure, militarii ISU au fost solicitați să intervină, duminică după-amiază, în cazul unui parapantist care a căzut în lacul de acumulare de la Budeasa.

O persoană care a văzut de la distanță parapanta căzând în baraj a sunat la 112, iar un echipaj SMURD și pompierii cu barca de salvare s-au deplasat de urgență în zonă pentru salvarea parapantistului.

În momentul în care echipajul ISU lansa barca la apă, parapantistul a reușit să se ridice datorită curenților de aer și să se îndrepte spre mal.

Mădălina Epure a afirmat că nu se știe deocamdată dacă parapantistul a fost rănit și că în zonă se află echipajul SMURD, pregătit să acorde primul ajutor dacă va fi nevoie.

Cele mai citite

Rusia începe un exercițiu cu arme nucleare tactice

Forțele ruse au început prima etapă a exercițiilor care implică „antrenamente practice în pregătirea și utilizarea armelor nucleare non-strategice”, a anunțat marți Ministerul Apărării,...

Benjamin Netanyahu este „dezgustat” de mandatul de arestare cerut de către procurorul-şef al CPI Karim Khan

Premierul israelian Benjamin Netanyahu anunţă luni că ”respinge cu dezgust” mandate de arestare cerute de către procurorul-şef Curţii Penale Internaţionale (CPI) Karim Khan, atât...

Cine este pădurarul „garantat” de baronul Gheorghe Flutur care va conduce APIA

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) va avea din această săptămână un nou director general în persoana unui silvicultor, fost deputat...
Ultima oră
Pe aceeași temă