31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialAproximativ 13 pompieri au fost răniți, după ce un iaht a...

Aproximativ 13 pompieri au fost răniți, după ce un iaht a explodat în nordul Germaniei

Aproximativ 13 pompieri au fost răniți, marți seara, după ce un iaht a explodat în orașul portuar Minden din nordul Germaniei, a anunțat poliția locală, informează agenția de presă DPA, potrivit Agerpres.

"Pompierii tocmai traversau pasarela cu măști de oxigen când a avut loc o explozie teribilă. Șase dintre ei au suferit răni serioase. Unul este în stare critică", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Cauza incendiului este deocamdată neclară, însă poliția suspectează că a explodat bateria ambarcațiunii, de la căldura provocată de incendiu. Un polițist ce stătea pe ponton a fost de asemenea grav rănit de suflul exploziei, care a aruncat iahtul la câțiva metri în aer, iar polițistul a fost aruncat în apă.

Purtătorul de cuvânt a declarat de asemenea că doi trecători, despre care inițial se credea că au fost aruncați de suflul exploziei în apă, au luat legătura între timp cu echipele de salvare și au spus că nu au fost răniți. Anterior, scafandri și un elicopter al poliției desfășuraseră căutări pentru a-i găsi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă