27.8 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialApple va lansa un nou model de iPad anul acesta

Apple va lansa un nou model de iPad anul acesta

Apple va lansa în luna martie cea de-a cincea generaţie a tabletei iPad, mai subţire şi mai uşoară, cu un ecran mai performant, anticipează analistul Brian White.
red că vom vedea o nouă versiune undeva la mijlocul lunii martie. Cred că iPad 5 va fi mai subţire, va fi un model mai uşor şi probabil că vor optimiza tehnologia utilizată pentru ecran“, comentează White, citat de CNBC.

Analistul consideră că Apple va adopta probabil noua tehnologie IGZO dezvoltată de grupul japonez Sharp, care permite o densitate mai ridicată de pixeli (rezoluţie mai ridicată pe aceeaşi suprafaţă).

Apple lansează de obicei o nouă versiune a unui produs odată pe an, însă compania a accelerat în ultima perioadă ciclul de dezvoltare.

Compania a prezentat în luna octombrie cea de-a patra generaţie a iPad şi noul iPad mini, la numai şapte luni după lansarea iPad 3.

Cele mai citite

Circulația pe Transalpina, oprită în acest weekend

Circulaţia rutieră va fi oprită, sâmbătă şi duminică, pe drumul naţional DN 67C, pentru desfăşurarea competiţiei sportive „Transalpina Master Challenge”. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri...

Ministrul Tîlvăr refuză dezvăluirea detaliilor secrete

România este de 20 de ani membră NATO și armata ei încă e copleșită de tehnică sovietică.  Tehnica sovietică reprezintă 70% din înzestrarea Armatei...

One United Properties, inclusă de Nicușor Dan în ”mafia imobiliară”, hărțuiește în instanță jurnaliști și ONG-uri

Compania One United Properties, fondată de foștii bancheri Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, se remarcă în ultima vreme prin acționarea în judecată a...
Ultima oră
Pe aceeași temă