29 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSocialCirculația pe Transalpina, oprită în acest weekend

Circulația pe Transalpina, oprită în acest weekend

Circulaţia rutieră va fi oprită, sâmbătă şi duminică, pe drumul naţional DN 67C, pentru desfăşurarea competiţiei sportive „Transalpina Master Challenge”.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, sâmbătă, circulaţia se va închide la ora 8,00, cu deschidere temporară la 13,30, apoi se va închide la 14,30 şi se va deschide la ora 19,00.

Duminică, închiderea circulaţiei este programată la 8,00, cu deschidere temporară la 12,30. La 13,30 se va închide circulaţia, urmând să fie deschisă la ora 18,00.

Circulaţia se va închide de la ieşirea din Novaci până în zona kilometrului 22, aproximativ jumătatea traseului Novaci – Rânca.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Fostul campion Murray, exclus de la Wimbledon după o intervenție chirurgicală la spate

Fostul campion de două ori la Wimbledon, Andy Murray, a fost exclus din turneul de anul acesta după ce a suferit o intervenție chirurgicală...

Bilanțul victimelor în Gaza depășește 37.000 după opt luni de război

Ministerul Sănătății din Gaza, condusă de Hamas, a declarat duminică că cel puțin 37.598 de persoane au fost ucise în timpul celor peste opt...

Atac cu rachete al Ucrainei asupra Crimeei ucide 2 persoane și rănește 22: guvernatorul numit de Moscova

Un atac cu rachete al Ucrainei asupra Sevastopolului, pe peninsula Crimeea anexată de Rusia, a ucis duminică, 23 iunie 2024, două persoane, inclusiv un...
Ultima oră
Pe aceeași temă