16 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialAntrenamente low cost la Gaz Metan Mediaş

Antrenamente low cost la Gaz Metan Mediaş

Echipă de pluton în sezoanele anterioare ale Ligii I, Gaz Metan Mediaş a început fulminant actuala ediţie de campionat. Dintr-o echipă „dificilă” s-a transformat într-o adevărată sperietoare a campionatului, o echipă cu adevărat de temut. În şase etape, medieşenii au avut o singură sincopă, meciul de acasă cu Rapid, în rest nu au pierdut nimic. Şi, cum spunea şi antrenorul Cristi Pustai la finalul ultimului meci de acasă, rezultatul cu giuleştenii a fost nemeritat pentru că Mediaşul merita cel puţin un punct.

Apetit ofensiv pentru Eric

Eric demonstrează în începutul de campionat un apetit ofensiv de speriat pentru portarii adverşi. Dublă cu Victoria Brăneşti, dublă cu Poli Timişoara, dublă cu Astra, gol cu Sportul. Cu şapte goluri în şase etape, Eric este golgeterul campionatului, iar vânătoarea pentru transferul său a început. În baza relaţiilor bune cu CFR Cluj, Eric a fost dat în repetate rânduri ca transferat la campioana României. „Nici nu se pune problema ca Eric să fie transferat”, spune Ioan Horoba, preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş. „De altfel, nu vom transfera niciun alt jucător în pauza competiţională dar nici nu ne vom despărţi de vreunul. Lotul rămâne la fel”, mai spune Horoba.

Deşi alte echipe şi-au programat deja cantonamente, meciuri amicale, Mediaşul preferă liniştea de acasă. „De ce să plecăm în cantonament. Ne pregătim acasă pentru că avem nişte condiţii nemaipomenit de bune”, spune Horoba. Iar cât de curând, Mediaşul va avea şi un stadion nou-nouţ pentru meciurile oficiale.

Avansează lucrările la stadion

Lucrările la stadionul din Mediaş avansează extrem de bine, iar din estimările momentului se pare că Gaz Metan va juca primul meci pe noua arenă în 2 octombrie, când la Mediaş vine Vasluiul lui Adrian Porumboiu. Lucrarea este executată de Transgaz, unul din sponsorii echipei. Noua arenă va avea o capacitate de 8.000 de locuri şi unul dintre cele mai bune gazoane din ţară. „E un teren făcut la fel ca restul din România, cu udarea ierbii de jos în sus. Va fi cel mai bun teren din ţară. Firma cu care lucrăm are o experienţă deosebită în domeniu. Stadionul de la Mediaş este al 131-lea pe care ei îl fac”, explică preşedintele Horoba.

Chiar dacă nici unde nu e la fel de bine ca acasă, medieşenii au fost extrem de plăcut suprinşi de publicul din Sibiu. „Publicul de la Sibiu a venit la stadion în număr foarte mare şi a fost extrem de călduros cu noi. Suntem foarte mulţumiţi că am jucat meciurile la Sibiu. Toţi factorii şi-au dat concursul ca să avem cele mai bune condiţii”, spune Horoba. În cazul în care graficul lucrărilor la stadionul din Mediaş va fi respectat cu stricteţe, sibienii vor mai putea vedea sezonul acesta un singur meci de Liga I pe Municipal, cel cu U Cluj, din etapa a 8-a.

Cele mai citite

Zero dezbateri despre viitorul UE

În România, parcă nici nu s-ar organiza alegeri europarlamentare. Nicio temă majoră despre viitorul Uniunii Europene nu este urcată pe portativul de campanie electorală....

Zero dezbateri despre viitorul UE

În România, parcă nici nu s-ar organiza alegeri europarlamentare. Nicio temă majoră despre viitorul Uniunii Europene nu este urcată pe portativul de campanie electorală....

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...
Ultima oră
Pe aceeași temă