22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialAndrei Plăcintă va fi transferat la Penitenciarul Timişoara

Andrei Plăcintă va fi transferat la Penitenciarul Timişoara

Fiul fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Andrei Plăcintă, şi-a petrecut prima noapte în arestul Poliţiei Timiş şi urmează să fie transferat la Penitenciarul Timişoara, unde îşi va ispăşi pedeapsa de patru ani şi şase luni de închisoare cu executare.

Citeşte şi: Andrei Plăcintă, condamnat DEFINITIV la patru ani şi şase luni de închisoare

Actele pentru transfer lui Andrei Plăcintă au fost înainte de poliţişti încă de marţi după-amiază, însă hârtiile au ajuns la conducerea închisorii din Timişoara abia miercuri dimineaţă. În funcţie de locurile libere din penitenciar, Andrei Plăcintă ar putea să fi mutat în cursul acestei săptămâni, relatează Digi24.ro.

Fiul Sorinei Plăcintă poate depune, însă, o cerere prin care să fie tranferat de la Timişoara la un alt penitenciar mai apropiat de localitatea de domiciliu, adică Focşani.

Citeşte şi: Andrei Plăcintă, recurs la ICCJ la decizia de condamnare

Andrei Plăcintă a fost condamnat definitiv, luni, la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru tentativă de omor şi ultraj. Marţi, fiul fostului ministru al Tineretului şi Sportului s-a predat poliţiştilor din Timiş.

Tânărul a fost trimis în judecată în iunie 2011, acuzat că, la sfârşitul lui 2010, şi-a bătut prietena şi a vrut să calce un bărbat cu maşina. Acesta din urmă încercase să aplaneze conflictul dintre fiul senatoarei şi iubita lui.  

Cele mai citite

Universitatea Craiova – „U” Cluj, în finala barajului pentru Conference League. „Șepcile Roșii” au învins Oțelul

Ultima echipă care va reprezenta România în cupele europene se va decide dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, după ce formația antrenată de Ioan...

Premierul slovac Fico se află în afara oricărui pericol, dar starea sa este gravă

Premierul slovac Robert Fico nu mai este în pericol imediat, dar se află în continuare în stare gravă, a declarat duminică adjunctul său, la...

Ce pensie va avea Traian Băsescu, după ce și-a pierdut îndemnizația de fost președinte

Traian Băsescu a rămas fără îndemnizația de fost președinte în 2022. Astfel, acum va încasa doar pensie de europarlamentar. Fostul președinte liberal nu mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă