20.7 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialAndone, pregatit sa preia conducerea tehnica a dinamovistilor

Andone, pregatit sa preia conducerea tehnica a dinamovistilor

» Astazi se incheie oficial vacanta pentru dinamovisti. O parte din jucatorii alb-rosii si-au reluat pregatirea la doar doua-trei zile dupa Revelion, hotarand sa se prezinte cateva ore la sala de forta a clubului pentru a mai da jos din kilogramele acumulate de sarbatori, mai ales ca pentru fiecare kilogram in plus, un jucator trebuie sa plateasca 1.000 de euro.

O data cu reunirea lotului, conducerea tehnica ar putea fi preluata de Ioan Andone. Deja Cristi Borcea si posibilul nou antrenor au purtat o discutie, urmand ca in aceasta saptamana sa se parafeze si contractul. Pe langa Andone, Dinamo va castiga si financiar, pentru ca alaturi de tehnician va reveni printre actionarii gruparii din "stefan cel Mare" si Gigi Netoiu. Fostul actionar al "cainilor" a precizat ca va veni la Dinamo cu un grup de cinci-sase persoane pregatite sa investeasca, avand un proiect ambitios, de cel putin doi ani. Prima miscare a noii echipe care baga bani este stabilirea unui Regulament de Ordine Interioara special creat pentru actionari. Conform lui Gigi Netoiu, acest lucru este necesar pentru a nu se mai ivi situatii in care dupa meciuri un actionar sa critice antrenorul sau jucatorii, iar altul sa ii sustina.

Ioan Andone le-a transmis actionarilor ca pentru a veni la Dinamo este nevoie si de liniste in vestiar. Iar acest lucru se poate realiza doar daca sefii rezolva problemele salariale ale jucatorilor. Fotbalistii s-au plans in dese randuri ca nu-si primesc banii. Ultima data s-a intamplat la finalul turului, cand jucatorii i-au acuzat pe actionari ca le-au oprit 6.000 de euro din primele de victorie. Atat Andone, cat si actualul antrenor al "cainilor", Cornel Talnar le-au transmis sefilor ca aceste sume sa fie achitate pana vineri, cand este programata plecarea in primul stagiu de pregatire, din Poiana Brasov.

Pentru ca totul sa devina oficial trebuie sa-si dea acordul si Nicolae Badea, care este presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo. seful alb-rosilor a tinut mereu cont de parerea fanilor, iar in acest caz toti suporterii dinamovisti sunt in favoarea aducerii lui Ioan Andone pe banca tehnica, acesta fiind considerat singurul antrenor care poate prelua echipa de pe locul 8 si s-o angreneze in lupta pentru castigarea campionatului. Exista totusi si o solutie de compromis, prin care "Falcosul" va ocupa functia de manager federal, in timp ce Talnar va ramane antrenor principal. Cei doi ar urma sa lucreze impreuna si sa-si asume responsabilitatea rezultatelor. Tinand cont si de relatia de prietenie dintre cei doi, actionarii spera sa nu existe divergente intre ei cu privire la alcatuirea echipei.

» Gigi Netoiu este omul care l-a adus pe Ioan Andone la Dinamo in urma cu aproape sapte ani. Chiar daca, la inceput, "Falcosul" nu avut rezultate convingatoare, in urmatorii ani petrecuti pe banca alb-rosilor a reusit sa castige toate trofeele puse in joc in Romania, inregistrand totodata si succese in Europa.

Cele mai citite

ELCEN îl acuză pe Nicușor Dan că minte

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat joi, 23 mai, într-o conferință de presă că lipsa apei calde în mai multe sectoare din...

Agenția anticorupție din Ucraina investighează o presupusă scurgere de informații

Principalul responsabil anticorupție din Ucraina și-a suspendat vineri adjunctul principal, în timp ce anchetatorii investighează o presupusă scurgere de informații în cadrul unei agenții...

Stefano Pioli, OUT de la AC Milan! Cine e favorit să îi ia locul

Clubul italian de fotbal AC Milan a confirmat vineri despărţirea oficială de antrenorul Stefano Pioli, cu care a triumfat în Serie A în sezonul...
Ultima oră
Pe aceeași temă