28.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialAncheta penala la Ocolul Silvic Petrosani

Ancheta penala la Ocolul Silvic Petrosani

Mai multe persoane cu functii de raspundere din cadrul Ocolu-lui Silvic Petrosani sunt cercetate de reprezentantii Biroului de Investigare a Fraudelor Petrosani pentru afaceri cu fondul forestier administrat.
Comandantul Politiei municipiului, Nicolae Florin, a declarat ca prejudiciul estimativ s-ar cifra la cateva miliarde de lei vechi, dar a adaugat ca deocamdata nu pot fi date publicitatii mai multe amanunte, pentru ca ancheta se afla in faza actelor premergatoare.
Potrivit sursei citate, este vorba despre “un minus mare” in gestiunea Ocolului Silvic Petrosani, iar la ora actuala se incearca lamurirea acestui aspect.
Luna trecuta, directorul Directiei Silvice Hunedoara, Lucian Stratulat, a decis efectuarea unei rocade la nivelul conducerilor celor doua ocoale silvice din Valea Jiului, respectiv Petrosani si Lupeni, dupa ce s-au constatat unele deficiente de management in activitatea acestora.
Seful Ocolului Silvic Petrosani, Otto Hebel, un “veteran” in aceasta functie, a fost mutat la institutia similara de la Lupeni, in timp ce Viorel Durbaca, seful de la Lupeni, a venit la conducerea ocolului din Petrosani.
Stratulat a precizat in momentul adoptarii respectivei decizii ca “rocada” are drept motivatie si faptul ca au fost unele sesizari cu privire la o serie de nereguli inregistrate pe teritoriul celor doua institutii silvice din Valea Jiului.

Cele mai citite

Un român a fost ucis în Congo iar alți doi sunt răniți

Un cetățean român a fost ucis în Congo iar alți doi români sunt răniți, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe (MAE) al României în ziua...

O despăgubire pentru daune produse de furtună a depășit 400.000 de lei. Riscul de furtună este pe locul al treilea în privința daunelor aduse...

Riscul de furtună a urcat pe locul 3 în topul riscurilor care au generat cele mai mari pagube locuințelor, după incendiu și explozie, a...

Clienții Hidroelectrica primesc o veste proastă. lata online prin aplicația iHidro se amână

Hidroelectrica reia licitație pentru implementarea unui sistem de plăți online în aplicația sa, iHidro. Prima licitație a fost anulată dearece oferte primite au fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă