33.5 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialAmical Steaua - Dinamo Kiev 0-0, umbra unui meci istoric din Liga...

Amical Steaua – Dinamo Kiev 0-0, umbra unui meci istoric din Liga Campionilor

Steaua a remizat cu Dinamo Kiev, scor 0-0, în primul amical din a doua perioadă de pregătire din Spania. Elevii lui Reghecampf nu au reuşit nicio victorie în cele şase amicaluri disputate în această pauză de iarnă.

Meciul cu ucrainienii le amintesc steliştilor de o partidă istorică, din ediţia 2006/2007 a Ligii Campionilor, când Steaua debuta în faza grupelor cu o victorie, scor 4-1, pe terenul lui Dinamo Kiev. Ceea ce a urmat au fost meciuri mai puţin reuşit, iar avântul roş-alabştrilor nu le-a adus decât un loc 3 în grupă.

Amicalul din Spania a fost doar un meci de pregătire, fiind cea de a treia remiză înregistrată de campioana României în cantonamentul din această iarnă. 

Echipa de start: Niţă – Matei, Szukala, Gardoş, Pîrvulescu – Prepeliţă – Popa, Stanciu, Tănase (cpt), Chipciu – Piovaccari.
 
Dupa pauză au mai intrat Răduţ, Keşeru, Râpă, Târnovan, Grădinaru şi Iancu, în timp ce Bogatinov şi Aldea au rămas pe banca de rezerve. Tătăruşanu, Latovlevici, Bourceanu, Neagu, Pintilii, Kapetanos şi Filip au rămas la hotel şi s-au antrenat separat, anunţă gruparea roş-albastră pe site-ul propriu.
 
Steaua a mai disputat un amical, anul trecut, cu Dinamo Kiev, tot în Spania, însă atunci se impunea în faţa ucrainienilor cu 2-0. Sezonul trecut Dinamo Kiev a terminat campionatul pe locul al treilea, în prima ligă ucraineană.
 
Următorul amical al Stelei, cu IFK Goteborg are loc pe 30 ianuarie, ora 19.30 (ora României), partidă transmisă de Dolce Sport 1.
Cele mai citite

România a deschis scorul împotriva Ucrainei. 1-0, gol marcat de Stanciu

România a deschis scorul în meciul cu Ucraina, la turneul final al Campionatului European din Germania, Euro 2024. În minutul 29 al primei reprize, după...

Radu Mihaiu, despre alegerile din Sectorul 2: Există secții unde lipsesc voturi, există secții unde se regăsesc voturi în plus

Primarul Radu Mihaiu atrage atenția că, după alegerile din Sectorul 2, "există secții unde lipsesc voturi, dar și mai grav, există secții unde se...

Cum se modifică Legea achizițiilor publice

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanță de urgență care va modifica Legea achizițiilor publice, informează o știre...
Ultima oră
Pe aceeași temă