20.9 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialAlina Gorghiu: Ponta încalcă hotărârea ICCJ pentru că foloseşte, din nou, denumirea...

Alina Gorghiu: Ponta încalcă hotărârea ICCJ pentru că foloseşte, din nou, denumirea USL în campanie

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu a declarat, marţi, că Victor Ponta, candidatul PSD la Preşedinţie, încalcă hotărârea definitivă şi irevocabilă a ICCJ prin faptul că foloseşte, din nou, denumirea "USL" în campania electorală, în condiţiile în care ICCJ a interzis PSD acest lucru, informează Mediafax.

"Presupun că toată lumea îşi aduce aminte de acea mizerie. Acum, dacă veţi merge prin Bucureşti, veţi observa exact afişaje, materiale, corturi cu «USL». Acum au împânzit Bucureştiul cu genul ăsta de materiale", a precizat Gorghiu.

Gorghiu a arătat că, prin folosirea denumirii "USL" în campania pentru turul doi al prezidenţialelor, candidatul Victor Ponta nu respectă o hotărâre definitivă şi irevocabilă a ICCJ.

"Pentru mine nu mai este incredibil de fapt că Ponta nu respectă nici măcar hotărârile judecătoreşti ale ICCJ. Sunt numeroase situaţii în care a făcut acelaşi lucru. Dar e la fel de grav ca şi campania pentru PE că un premier, un candidat la Preşedinţia României face acelaşi lucru ticălos pe care nu ar trebui să-l facă niciun cetăţean al României, şi anume să încalce o hotărâre a ICCJ referitoare la o speţă simplă", a spus Gorghiu.

"Mâine-poimâine Ponta o să folosească şi imaginea Simonei Halep pentru a-şi promova orice fel de candidatură fără niciun fel de drept. Dar ce mai contează, se numeşte Victor Ponta…", a adăugat Gorghiu.

Cele mai citite

Turcia, accesibilă numai cu buletinul, va fi destinația vedetă a verii

Paralela45 se așteaptă la o creștere de 8% a numărului turiștilor săi pe zboruri charter și de 12% pe circuite, în acest an, odată...

“Nu fac alte comentarii până la finalizarea anchetei”, susține fostul general Coldea

Florian Coldea, general în rezervă și fost prim-adjunct al directorului SRI, s-a prezentat în dimineața de luni, 27 mai, la un sediu de poliție...

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit cu generalul Petraeus, fost director al CIA

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, fost ministru al Apărării, s-a întâlnit cu David Petraeus, fost director al CIA. Întâlnirea a avut loc la București, la sediul...
Ultima oră
Pe aceeași temă