15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialAlegeri SUA 2016. Democratul Robert De Niro a refuzat să se fotografieze...

Alegeri SUA 2016. Democratul Robert De Niro a refuzat să se fotografieze cu republicanul Arnold Schwarzenegger

Robert De Niro, susținător al lui Hillary Clinton, a refuzat să se fotografieze cu Arnold Schwarzenegger, republican de carieră, după ce fostul guvernator al statului California a evitat să răspundă la întrebarea legată de candidatul pe care îl va vota la alegerile de marți.

Robert De Niro a declarat vehement că o susţine pe Hilarry Clinton la alegerile prezidenţiale, la recepţia organizată anual de Friends of the Israel Defense Forces Western Regional, care a avut loc recent la Beverly Hilton.

Evenimentul a fost prezidat de Haim Saban, producător şi membru al bordului naţional FIDF, şi de soţia sa, Cheryl. "Dacă îl susţii pe Trump, nu vreau să am de-a face cu tine", a spus De Niro, după ce a refuzat să apară într-o fotografie alături de Arnold Schwarzenegger. "Vei vota pentru Trump?", l-a tot întrebat De Niro pe Schwarzenegger de-a lungul serii.

Schwarzenegger, republican de carieră, a postat pe Twitter, pe 8 octombrie, că el nu va vota pentru Trump, dar nu a dezvăluit clar pentru cine va vota. Fost guvernator al statului California, actorul cu o carieră de politician, a scris pe Twitter: "Pentru prima dată de când am devenit cetăţean în 1983, nu voi vota pentru candidatul republican în funcţia de preşedinte."

"Daca nu faci parte dintre cei care încearcă să găsească soluţii, atunci eşti parte din problemă", a spus De Niro. Robert De Niro l-a criticat vehement pe Donald Trump, într-un clip care a fost difuzat în emisiunea prezentată de Megyn Kelly, "The Kelly File". Robert de Niro le-a spus telespectatorilor că şi-ar dori "să-i dea un pumn în faţă".

Remarcile lui De Niro au fost făcute într-un video produs de Anonymous Content, organizaţie care a făcut o serie de interviuri scurte pentru o iniţiativă ce vizează alegătorii, numită #VoteYourFuture. Regizorul clipului în care apare De Niro, Tom McCarthy, l-a întrebat pe actor: "La ce anume ţii cu adevărat în această campanie?" Remarcile împotriva lui Trump făcute de De Niro au fost atât de categorice, încât producătorii au ajuns la concluzia că nu ar putea face parte din această campanie, care s-a declarat non-partizană. Dar înregistrarea i-a fost trimisă lui Kelly pentru a-l prezenta în emisiune. În clip, De Niro îl numeşte pe Trump "ostentativ de prost" şi "golan".

Cele mai citite

CS Dinamo a făcut eventul! „Dulăii” au câștigat Cupa României după o finală cu CSM Constanța

Formația de handbal masculin CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României, după s-a impus cu 23-19 în finala disputată contra celor de la CSM...

Primar PSD din Gorj, cercetat după ce a lovit cu mașina o femeie și a fugit de la locul accidentului

Primarul comunei gorjene Stejari, Robert Păiuşi, membru al PSD, este cercetat de poliţişti după ce, duminică, a acroşat cu oglinda laterală a autoturismului o...

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat dejucarea unei tentative de lovitură de stat

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică că a dejucat o tentativă de lovitură de stat, la care au participat atât străini, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă