30.8 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialALEGERI LOCALE 2016. Satu Mare: Competiție între incompatibili

ALEGERI LOCALE 2016. Satu Mare: Competiție între incompatibili

Primarul PSD în exerciţiu, Costel Dorel Coica, va candida pentru un nou mandat. Acesta a fost sancţionat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce a spus că preşedintele României, Klaus Iohannis, are „mutră de nazist”. Pe de altă parte, a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate (ANI), pentru că fost și primar și membru al AGA al unei societăți locale de utilități. Într-o situație similară se află și Adrian Ștef (ALDE), președintele în funcție al CJ, declarat incompatibil fiind și administrator al unei societăți comerciale. 

Liberalii încearcă să câștige alegerile apelând la un tânăr politician, Adrian Cozma (30 de ani), ajuns în PNL din vechiul PDL, unde a condus organizația locală de tineret. Un întreprinzător care nu s-a ferit de munca grea, în construcţii, în Occident, Csaki Csongor – candidează pentru PMP.

Cu ce proiecte isi atrag candidatii la Primăria din Satu Mare electoratul

Candidați Primăria Satu Mare

1. Vasile Deac – PPU(social-liberal)
2. Adrian Cozma – PNL
3. Kereskenyi Gabor – UDMR
4. Dorel Coica – PSD
5. Adrian Ştef – ALDE
6. Horea Anderko – independent
7. Adelin Cristian Ghiarfaş – PNŢCD
8. Ioan Opriş – UNPR
9. Nicolae Ciorbă – PND
10. Csaki Csongor – PMP

Cele mai citite

Atacatorul lui Donald Trump avea în mașină mai multe dispozitive explozive

Autoritățile americane au descoperit dispozitive explozive în mașina condusă de individul implicat în presupusa tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump, conform informațiilor obținute...
Ultima oră
Pe aceeași temă