16.3 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialALEGERI ÎN SUA. Donald Trump, evacuat de pe scenă de gărzile de...

ALEGERI ÎN SUA. Donald Trump, evacuat de pe scenă de gărzile de corp. Un bărbat a strigat ”Armă!”

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a fost scos de urgență, sâmbătă seara, de pe scenă de doi bodyguarzi, în timpul unui miting electoral la Reno (Nevada), informează posturile de televiziune CNN și BBC, citate de Agerpres. Potrivit unui comunicat Secret Service, incidentul a fost declanșat de un individ neidentificat din public, aflat chiar în fața scenei, care la un moment dat a strigat "Armă!".

Două gărzi de corp l-au prins pe Trump de umeri și l-au dus rapid în culise, în timp ce alți agenți au sărit pe bărbatul din primul rând. Ulterior, acesta a fost evacuat din sală sub escorta poliției, cu mâinile la spate.

Donald Trump a revenit pe scenă după câteva minute și și-a continuat discursul. "Nu vom fi opriți niciodată. Nimeni n-a spus că va fi ușor. Vreau să mulțumesc Secret Service", a spus Trump.

Secret Service și poliția anchetează incidentul, deși nu a fost găsită nicio armă asupra suspectului sau în imediata apropiere.

Silviu Sergiu
Silviu Sergiuhttp://silviu-sergiu
Studii: Licentiat al Facultății de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării (secția Jurnalism) din cadrul Universității de Vest din Timișoara (promoția 2001); Master în ”Comunicare și relații publice” (specializarea ”Marketing politic”) din cadrul Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA) din București (promoția 2004); Masterand in ”Managementul instituțiilor de presă”, in cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității București. Experiență profesională: Curierul național - redactor economic (aprilie 1998- octombrie 1998); Jurnalul național - redactor politic (1998- 2005); Evenimentul zilei - redactor politic (2005-2006), șef secție ”Politică internă” (2006-2008), editor coordonator (2008-2003), redactor șef-adjunct (2013- 2016); Senior editor "Romania libera" în prezent.
Cele mai citite

Plafonarea prețurilor la energie și gaze, suportată de companii. Statul le decontează cu întârziere facturile plafonate

Plafonarea prețurilor la gaze și energie a dat peste cap inclusiv afacerile furnizilor care sunt nevoiți să suporte din propriul buget facturile mai mici...

Barcelona are un nou antrenor. Germanul Hansi Flick a semnat cu catalanii

Este oficial! După săptămâni de speculații, germanul Hansi Flick a semnat cu FC Barcelona. Hansi Flick a semnat un contract valabil pentru două sezoane cu...

David Popovici reușește cel mai bun timp al său din 2024

Tânărul înotător român, David Popovici, continuă să impresioneze în circuitul internațional, obținând o victorie notabilă în proba de 200 de metri liber în cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă