12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialAl 6-lea Simţ Fresh Control de la Whirlpool

Al 6-lea Simţ Fresh Control de la Whirlpool

Whirlpool a lansat în România Tehnologia Al 6-lea Simţ Fresh Control, o soluţie unică în România, care adaptează şi controlează temperatura şi nivelul de umiditate din interiorul aparatului frigorific în funcţie de condiţiile externe, de gradul de umplere cu alimente, cât şi de modul de utilizare al acestuia.

Astfel, aparatele frigorifice dotate cu acest sistem menţin alimentele proaspete până la de 4 ori mai mult în comparaţie cu aparatele obişnuite.

De cele mai multe ori, alimentele proaspete cumpărate nu sunt consumate în aceeaşi zi. Iar prospeţimea reprezintă principalul factor care influenţează valoarea nutriţională a alimentelor. Noua tehnologie menţine umiditatea la un nivel de 70-85% în întreaga cavitate a frigiderului.

Acest echipament oferă şi avantajul sistemului No Frost, prevenind formarea gheţii în cavitatea frigiderului, astfel încât să nu necesite dezgheţarea lui, iar consumul de energie este cu 25% mai mic decât cel al aparatelor din clasa A. Preţurile pentru frigiderele cu Al 6-lea Simţ Fresh Control pornesc de la 2900 lei.

Cele mai citite

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă