15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialAeroportul Băneasa, deschis vineri noapte, pentru cursele întârziate sau anulate din cauza...

Aeroportul Băneasa, deschis vineri noapte, pentru cursele întârziate sau anulate din cauza vremii

UPDATEAeroportul Băneasa rămâne deschis vineri noapte, pentru cursele întârziate sau anulate miercuri şi joi din cauza ninsorii şi a viscolului.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat că Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu rămâne deschis în noaptea de vineri spre sâmbătă, fiind suspendată restricţia de operare pe timp de noapte.

Potrivit CNAB, această măsură vine în sprijinul operatorilor aerieni al căror program de zbor a fost afectat de condiţiile meteo din zilele de 25 şi 26 ianuarie şi pentru a permite acestora reintrarea în programul normal.

Traficul pe aeroporturile Otopeni şi Băneasa se desfăşoară normal, vineri, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Unele aeronave de pe aeroporturile Otopeni şi Băneasa aveau, vineri dimineaţa întârzieri în medie de 30 de minute la decolare, din cauza operaţiunilor de degivrare, nicio cursă nefiind anulată.

Mai multe curse interne şi internaţionale au fost anulate joi, din cauza ninsorii şi a viscolului.

 

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a anunţat vineri dimineaţă că pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul se desfăşoară normal.

“Nicio cursă nu este anulată pe cele două aeroporturi din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri înregistrează întârzieri în medie de 30 de minute la decolare, întârzieri determinate de necesitatea degivrării aeronavelor”, se mai arata in comunicatul de presa.

Pe ambele aeroporturi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Cele mai citite

Accident suspect în apele teritoriale românești. O navă dinspre Ucraina a ciocnit un alt vas dar și-a continuat drumul până în Bulgaria

O navă care plecase din Ucraina, purtând pavilionul Insulelor Comore, a ciocnit un vas sub pavilionul Tanzaniei, în apele teritoriale românești, în dreptul orașului...

FOTO. Beat, a intrat cu mașina pe şantierul de modernizare a liniilor de tramvai de la Barbu Văcărescu

Un incident grav a avut loc noaptea trecută în București, unde un șofer băut a pătruns cu mașina pe șantierul de modernizare a liniei...

Grecia, la picioarele lui Răzvan Lucescu! Antrenorul român a cucerit un nou titlu cu PAOK Salonic

Formația PAOK Salonic, pregătită de antrenorul român Răzvan Lucescu, s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul rivalei locale Aris și a câștigat al...
Ultima oră
Pe aceeași temă