12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialADRIAN NASTASE S-A IMPUSCAT. Ponta: Rus m-a anunţat că va trimite şi...

ADRIAN NASTASE S-A IMPUSCAT. Ponta: Rus m-a anunţat că va trimite şi ambulanţa cu Poliţia. Credea că Năstase va face o nebunie

Premierul Victor Ponta a declarat că a discutat, miercuri seară, cu ministrul de Interne, Ioan Rus, despre modul în care trebuie preluat de acasă Adrian Năstase, pentru a-l împiedica să comită “o nebunie”, şi că ministrul a discutat şi cu şeful statului înainte ca Poliţia să ajungă la fostul premier, potrivit Mediafax.

 

“M-a sunat ministrul Rus şi m-a anunţat că va trimite şi ambulanţa împreună cu Poliţia, deoarece crede că Năstase va face o nebunie. Mi-a cerut acordul să îl contacteze şi pe Băsescu şi am fost de acord, ministrul sunându-l la telefon pe preşedinte”, a spus Ponta, la RTV.

El a confirmat totodată că Năstase a încercat să se sinucidă şi că poliţistul care era cu el i-a salvat viaţa.

Ponta a precizat că nu a vorbit cu Năstase.

Preşedintele Traian Băsescu a telefonat miercuri noapte la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru a afla care este starea de sănătate a lui Adrian Năstase, după ce acesta a fost internat de urgenţă la Floreasca, în urma tentativei de sinucidere, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Altfel, de starea lui Năstase s-au arătat interesaţi mai mulţi colegi ai acestuia din PSD, printre care Victor Ponta, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie şi Dan Şova, aceştia vizitându-l la spital pe fostul premier.

Fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul “Trofeul Calităţii”.

Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă