28.1 C
București
duminică, 7 iulie 2024
AcasăSpecialAcrobaţii în Fabrică

Acrobaţii în Fabrică

Copiii din Cluj au ocazia să înveţe acrobaţii de circ în cadrul unui proiect organizat de Centrul cultural Fabrica de Pensule şi Asociaţia Groundfloor Group din Cluj. Atelierul va avea loc de astăzi până joi între orele 15.00 şi 19.00 şi este destinat copiilor cu vârste între 7 şi 14 ani. Cursurile vor avea loc la studioul Fabricii de Pensule din strada str. Henri Barbusse nr. 59-61, la etajul întâi.

„Atelierul „Acrobaţii pentru copii” îmbină tehnici de dans contemporan şi improvizaţie cu elemente de acrobatică într-un mod jucăuş şi flexibil. Programul atelierului dezvoltă abilităţile de concentrare, lucru în echipă, creativitate şi conştiinţa corporală”, spun organzatorii.

Participare gratuită

Evenimentul este finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional şi Fundaţia Communitas şi face parte din proiectul „Fabrica deschisă”. Participarea la cursuri este gratuită.

Cele mai citite

10 trenuri sunt blocate în drumul spre mare

Circulația între București și Constanța este oprită, din cauza unui incendiu de vegetație Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a transmis un comunicat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă