29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSocialEveniment10 trenuri sunt blocate în drumul spre mare

10 trenuri sunt blocate în drumul spre mare

Circulația între București și Constanța este oprită, din cauza unui incendiu de vegetație

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a transmis un comunicat de presă, în care se arată că circulația feroviară pe Magistrala București  – Constanța este oprită temporar, din cauza unui incendiu de vegetație, în zona stației Dragoș Vodă și în linie curentă, între Dragoș Vodă și Ciulnița.

Reprezentanții ISU au interzis circulația trenurilor pe ambele sensuri, între Dragoș Vodă și Ciulnița și au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact, pentru lichidarea incendiului.

Următoarele trenuri de călători staționează temporar în gările de pe traseu până la finalizarea tuturor intervențiilor desfășurate de echipele ISU: IR 1580, IR 1582, IR 1981, IR 10181, IR 1994, IR 11681, IR 11504, IC538, IR 11084 și IR 11081.

SRCF Constanța “cere scuze călătorilor și promite reînscrierea operativă a trenurilor în circulație, după finalizarea intervențiilor ISU”, se mai arată în comunicatul SNCFR.

Dana Macsim
Dana Macsimhttp://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă