22.8 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialCazul fetiței adusă drogată la spital: Un român domiciliat în SUA a...

Cazul fetiței adusă drogată la spital: Un român domiciliat în SUA a fost arestat

Un cetățean român cu domiciliul în SUA a fost reținut pentru trafic de droguri în legătură cu incidentul în care o fetiță de trei ani a ajuns drogată la spital, în Constanța. Bărbatul este suspectat că a livrat jeleuri cu THC (Tetrahidrocannabinol) la deschiderea unui salon cosmetic, unde copilul ar fi consumat din acestea.

Anchetatorii au descoperit mai multe droguri la domiciliul suspectului, despre care se crede că intenționa să le distribuie la un festival desfășurat în Constanța în aceeași perioadă. Aceste descoperiri au întărit suspiciunile privind activitățile sale de trafic de droguri.

Sâmbătă seară, procurorii DIICOT l-au reținut pe bărbat sub acuzația de trafic de droguri de risc. Reținerea a fost rezultatul unei investigații care a scos la iveală activitățile ilegale ale suspectului.

Bărbatul arestat în cazul fetiței adusă drogată la spital distribuia jeleurile la diverse evenimente

Conform anchetei, în perioada 29 iunie – 6 iulie 2024, suspectul ar fi deținut și oferit jeleuri conținând THC. Aceste jeleuri au fost distribuite la diferite evenimente, inclusiv la deschiderea unui salon cosmetic, unde a avut loc incidentul cu fetița.

”Astfel, la data de 29 iunie 2024, pe parcursul unui eveniment privat, organizat în urma deschiderii unui salon cosmetic, la care au participat mai multe persoane, adulţi şi minori, cercetatul ar fi deţinut drogul de risc sub formă de bomboană gelatinoasă, un astfel de jeleu fiind consumat de către o minoră în vârstă de 3 ani, care ulterior a necesitat internarea şi investigaţii medicale complexe, ca urmare a ingerării produsului cu conţinut de THC”, a transmis DIICOT.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă