19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialAccident Schumacher: Ancheta a fost încheiată

Accident Schumacher: Ancheta a fost încheiată

Cazul accidentului lui Michael Schumacher, la schi, a fost clasat, ancheta fiind astfel încheiată după circa o lună şi jumătate. Procurorii nu au găsit vinovaţi în acest caz, toate normele de siguranţă de pe pârtia din staţiunea Meribel fiind conforme cu legislaţia franceză.

“Nicio persoană nu a fost găsită vinovată pentru încălcarea legii”, a declarat procurorul Patrick Quincy, astfel staţiunea franceză Meribel fiind absolvită de orice vină. “Semnalizarea, iluminatul, marcajele şi informaţiile oferite cu privire la limitele acestei pârtii erau conforme normelor franceze în vigoare”, a mai declarat procurorul, conform Mediafax.

Ancheta în cazul Schumacher a fost deschisă la data de 29 decembrie, însă cazul a fost clasat pe 12 februarie, după circa o lună şi jumătate de cercetări. Familia fostului pilot F1 are posibilitatea de a apela la justiţia civilă pentru a găsi eventuali vinovaţi. Totuşi membrii familiei nu au dat de înţeles că şi-ar dori să continuie cu un eventual proces. 

Familia lui Schumacher ţine legătura cu fanii fostului campion prin mesaje. În ultimele zile şansele de recuperare pentru Schumacher au crescut la 50% potrivit specialiştilor în domeniu, familia fiind convinsă că el va reuşi să iasă învingător din această luptă.

Schumacher, în vârstă de 45 ani, a suferit un grav accident de schi, la sfârşitul anului trecut, în staţiunea montană Meribel, Franţa, unde are o casă de vacanţă.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă