29.5 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialAbonamentele la BRD Bucharest Open au fost epuizate

Abonamentele la BRD Bucharest Open au fost epuizate

Abonamentele pentru turneul de tenis BRD Bucharest Open, din circuitul WTA, care va avea loc în perioada 13-19 iulie, la Arenele BNR, au fost epuizate după doar trei zile de la punerea în vânzare.

Biletele rămase pot fi achiziționate atât online, www.eventim.ro, cât și în rețeaua magazinelor partenere:  Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV.

Prețul biletelor variază între 15 lei (de luni până joi), 30 de lei (vineri), 40 de lei (sâmbătă) și 50 de lei (duminică).

Citește și SURPRIZĂ la Bucharest Open 2015: Ce spune Andreea Mitu înaintea turneului

Intrarea este liberă pentru publicul larg, în zilele de 11 și 12 iulie 2015, iar juniorii până în vârsta de 16 ani, legitimați la cluburile de tenis, copiii cu vârsta preșcolară, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de acces liber și în perioada 13-16 iulie 2015, în limita a 500 de persoane/zi, făcând dovada cu un act de legitimare (carnet de elev sau student, talon de pennsie).

BRD Bucharest Open este cel mai mare turneu de tenis feminin din România, dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari. Aflat la cea de-a doua ediție, competiția reunește pe terenurile de zgură de la Arenele BNR din București, în perioada 11-19 iulie 2015, 32 dintre cele mai valoroase jucătoare ale momentului, aflate în top 100 WTA, printre care și o parte din echipa de Fed Cup a României. 

Vezi și GALERIE FOTO. Favoritele turneului WTA București 2015! Ce va face Simona Halep

Cele mai citite

Cu 42% mai multe probe de laborator la legumele şi fructele din producţia autohtonă

Autoritatea Naţională Fitosanitară (ANF) va efectua în acest cu 42% mai multe probe de laborator la legumele şi fructele din producţia autohtonă, comparativ cu...

Rusia – Ucraina, ziua 830. Rusia atacă folosind armament produs în Iran, Coreea de Nord și China

În condițiile în care regimul Putin acuză Occidentul că oferă sprijin militar Ucrainei, Rusia atacă Ucraina folosind armament produs în Iran sau în Coreea...

Autoritatea Vamală Română alocă peste 6,6 milioane de lei pentru servicii de transport aerian

Autoritatea Vamală Română (AVR) alocă peste 6,6 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de transport aerian intern şi internaţional de pasageri, urmând să...
Ultima oră
Pe aceeași temă