32.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialCât costă un bilet la concertul din România al lui Robbie Williams

Cât costă un bilet la concertul din România al lui Robbie Williams

Cântăreţul britanic Robbie Williams concertează în premieră în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în 17 iulie. Vânzarea biletelor a început marți, la ora 16.00, informează Mediafax.

Citește și: Trupa Bond Quartet va concerta, în premieră, în România

Biletele sunt disponibile în magazinele Germanos şi pe site-ul eventim.ro.

Preţul acestora diferă în funcţie de categorie. Biletele pentru „normal circle” costă 189 de lei pe site-ul eventim.ro.

De asemenea, sunt puse în vânzare bilete la „golden circle”, pentru 465 de lei, „diamond circle”, pentru 573 de lei. În plus, se pot cumpăra bilete la cele două tribune VIP, pentru 681 de lei.

Concertul face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, „Let Me Entertain You", pe care Robbie Williams îl va încheia în luna mai.

Turneul începe în 25 martie, la Madrid, şi mai include concerte în oraşe ca Barcelona, Paris, Moscova, Bratislava şi Tel Aviv.

Citește și: Actorul Johnny Depp a înfiinţat o trupă rock. Când va avea loc primul concert

Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That și după ce a lansat o serie de albume şi de single-uri precum „Angels" şi „Millennium".

După o perioadă în care și-a pierdut notorietatea, cântărețul s-a reunit, în anul 2010, cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress".

La sfârșitul anului 2014, artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, „Under the Radar Volume 1".

Cele mai citite

VIDEO. Cristiano Ronaldo, în lacrimi! Al-Nassr a pierdut finala Cupei Regelui

Imagini rare cu unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Cristiano Ronaldo s-a întins pe jos și a plâns în hohote, după ce...

Netanyahu spune că nu poate exista o încetare permanentă a focului în Gaza până când Hamas nu va fi distrus

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că nu va exista o încetare permanentă a focului în Gaza până când capacitățile militare și de guvernare...

Netanyahu e neschimbat: Încheierea războiului doar dacă Hamas va fi distrusă

Condiţiile pentru ajungerea la o ''încetare a focului permanentă'' în Fâşia Gaza nu s-au schimbat şi ele includ ''distrugerea'' Hamas şi ''eliberarea tuturor ostaticilor''...
Ultima oră
Pe aceeași temă