20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecial8 martie, cea mai grea zi din viata barbatilor

8 martie, cea mai grea zi din viata barbatilor

Incep prin a formula concluzia la care am ajuns: pentru barbati ziua de 8 Martie, Ziua internationala a femeii, a devenit un calvar.


De fapt, aceasta zi pune capat
unui lung proces de grele incercari la care sunt supuse portofelele, cardurile si imaginatia barbatilor. Incepand cu 14 februarie, continuand cu Martisorul si incheind cu ziua femeii, barbatii sunt supusi chinului de a merge la "neintelesul" shopping in cautarea cadoului potrivit pentru femeia iubita.
Am realizat un mic sondaj printre reprezentantii sexului tare din jurul meu in incercarea de a afla cat de departe merg imaginatia si darnicia lor in materie de cadouri pentru aceasta zi speciala dedicata noua, femeilor. Initial mi-a scapat intrebarea privind femeia in general, iar raspunsul a venit foarte prompt: darul cel mai frumos este o noapte fierbinte de amor, semn indubitabil ca pentru ei "femeia" e strict iubita lor. Am reformulat precizand ca in categoria femeilor intra in primul rand mama. Bajbaieli, fete lungi si, in final, tacere. Un buchet de flori a fost primul raspuns. Incet-incet s-au conturat cateva idei, ba o carte, ba o geanta, ba un obiect de decor.
Intr-adevar nu este usor sa faci un cadou mamei, diferenta de varsta, mentalitatea si gusturile diferite pun in incurcatura si pe cel mai iscusit in ale shoppingului, fie barbat sau femeie. Basca expresia "gestul conteaza" a iesit din uz pentru romani de ceva vreme. Cred totusi ca in varietatea produselor de pe piata bucuresteana se pot gasi cadouri pentru fiecare mama, in functie de bugetul fiecaruia desigur. La magazinul Kara din Unirea Shopping Center se gasesc niste bluze foarte dragute in jur de 70 lei, de la Lollipops poti alege un portofel feminin pana intr-un milion. Pentru cei cu un venit mai ridicat exista la Cellini o oferta speciala de ziua mamei, ceas Swatch cu portfard la 315 lei. De asemenea, la magazinul cu bijuterii Fufa se gasesc niste brose la doar 30 lei bucata si sunt foarte moderne. Sau se poate profita de mai noul outlet Seroussi, unde exista produse care se adreseaza in special celor intre doua varste. Aici am vazut niste esarfe din matase naturala, cu imprimeuri colorate, la doar 50 lei. O alta surpriza placuta pentru orice femeie este parfumul. Desi e o alegere ceva mai dificila, cu putin ajutor din partea vanzatoarelor un parfum este oricand binevenit. si pentru ca, asa cum am mai spus-o, noi, femeile, gasim in orice un pretext pentru a ne incanta din cand in cand cu cate o atentie, mi-am facut un cadou, niste ghetute colorate, inflorate la doar 50 lei, de la magazinul Bella din Unirii. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă