21.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecial2011, un an al ordinii şi asumării în numerologie

2011, un an al ordinii şi asumării în numerologie

Anul 2011 în numerologie este un an 4. Însă, 11 ne arată că anul va fi undeva împărţit în două. Prima jumătate a anului este caracterizată prin multă muncă, eforturi susţinute, iar recompensele se lasă aşteptate. Acestea vor veni abia în a doua jumătate a lui 2011, potrivit Realitatea.net.

“Va trebui să ne ordonăm viaţa, acţiunile, să ne asumăm responsabilităţi grele, să nu aşteptăm să ne rezolve altcineva problemele”, a declarat numerologul Mihai Voropchievici.

El a mai spus că în 2011 vom avea trei eclipse solare.

“Prima este în 4 ianuarie în Capricorn, iar nativii din această zodie, dar şi ceilalţi din celelalte 11 semne, din al doilea decan vor resimţi puternic efectele eclipsei. A doua eclipsă are loc în 1 iunie 2011. Aceasta va avea efecte benefice datorită planetei Saturn din Balanţă, ce formează aspecte armonice cu punctul conjuncţiei Soare-Luna. În 25 noiembrie are loc ultima eclipsă de soare, în Săgetător, făcând ca emoţionalul nostru să fie mai fragil, provocând discuţii mai dure, critici la adresa celui de lângă noi”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Suntem salvaţi de un trigon în semne de pământ, între Marte din Fecioară, Pluton aflat în Capricorn şi de Jupiter, în Taur. Nativii celor trei semne (fecioara,capricorn si taur) sunt favorizaţi datorită acestui aspect armonic. Uranus guvernează libertatea şi eliberarea, iar Pluton, controlul,dominarea socială.

“Nu degeaba 2011 este un an 4. An care în cana tarotului este reprezentată prin stăpân, împăratul, o persoană cu autoritate ce ne obligă să facem totul aşa cum trebuie. Practic, să îndeplinim poruncile date de acest an, 2011. Situaţia materială nu se va înrăutăţi, doar că vom munci mai mult. Din iulie 2011, începem să culegem roadele muncii”, a explicat Mihai Voropchievici.

Cele mai mari oportunităţi le au nativii semnelor de foc, Berbecii, Leii şi Săgetătorii în prima parte a anului, iar în a doua parte a anului nativii din Taur, Fecioară şi Capricorn.

Nativii din Balanţă vor fi obligaţi să-şi încline talerul preferinţelor partenerilor, obligându-i să renunţe la propriile planuri şi dorinţe. Este proba de încercare, iar pentru cei născuţi în această zodie, dacă vor reuşi să treacă, să depaşească provocările astrale, recompensele vor fi extraordinare: o relaţie de cuplu stabilă, bazată pe respect şi încredere.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă