16.3 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecial11 traficanți de droguri reținuți în urma perchezițiilor din Alba și Cluj

11 traficanți de droguri reținuți în urma perchezițiilor din Alba și Cluj

11 traficanți de droguri au fost reţinuți în urma descinderilor care au avut loc joi în mai multe localităţi din judeţele Cluj şi Alba, vizând destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de mare risc, informează Poliția Română.

Anchetatorii au stabilit că începând cu luna decembrie a anului 2013 şi până în prezent membrii grupării ar fi procurat diferite cantităţi de droguri de risc şi de mare risc, pe care le-ar fi comercializat la Baia de Arieş, Turda, Câmpeni şi Cluj-Napoca.

În urma percheziţiilor de joi au fost ridicate aproximativ trei kilograme de droguri de risc şi mare risc, precum şi dispozitive folosite pentru cântărirea acestora.

Conform sursei citate, 11 persoane au fost reţinute în acest caz și vor fi duse în instanță.

Câteva zeci de persoane suspectate că ar face parte dintr-o grupare specializată în trafic de droguri de mare risc din judeţele Alba şi Cluj au fost audiate, joi, la DIICOT Alba Iulia, în urma unor descinderi făcute în cele două judeţe.

Cele mai citite

Rusia anunță că a doborât o dronă la periferia Moscovei

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă la periferia Moscovei şi a impus restricţii de zbor pentru mai puţin de o oră...

Cum condamnă ministerul lui Radu Oprea România la pierderi financiare. Falimentul LIDO, o societate deținută de statul român. Corupție la nivel Înalt?

Înalți demnitari, personaje controversate din Servicii și oameni din justiție se numără printre persoanele care luptă pentru falimentarea Lido SA, o companie în care...

ONU condamnă atacurile mortale israeliene din Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a condamnat atacurile aeriene mortale ale Israelului lângă Rafah, în Fâşia Gaza."Condamn acţiunile Israelului care au ucis zeci...
Ultima oră
Pe aceeași temă