Numărul bucureștenilor cărora li s-a făcut rău de Paște a crescut anul acesta

Numărul apelurilor la ambulanță în ziua de Paște, în Capitală, a crescut cu 24 la sută față de anul trecut, a declarat, luni, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, citată de news.ro. Astfel, s-au înregistrat peste 1.000 de apeluri la 112.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 17.04.2017 - 12:41

Numărul apelurilor la ambulanță în ziua de Paște, în Capitală, a crescut cu 24 la sută față de anul trecut, a declarat, luni, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, citată de news.ro. Astfel, s-au înregistrat peste 1.000 de apeluri la 112. 

În cursul zilei de duminică, la Ambulanţă au fost înregistrate 1.272 de apeluri, dintre care 776 au fost urgenţe de cod roşu şi cod galben.

În cazul urgenţelor, cadrele medicale de la Ambulanţă au fost solicitate pentru victimele a două accidente rutiere şi pentru 78 de cazuri de lipotimie.

De asemenea, Ambulanţa a fost solicitată şi pentru 143 de pacienţi cu afecţiuni digestive, precum şi pentru cinci naşteri.

Duminică au fost înregistrate cu 24 la sută mai multe solicitări la Ambulanţă decât în prima zi de Paşte a anului trecut, a mai precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...