FOTO: Inquam

Primăria Sectorului 4 oferă suport proprietarilor de maşini avariate

Primăria Sectorului 4 a anunţat că le va oferi proprietarilor maşinilor avariate din cauza "ploii îngheţate" şi care nu au asigurare suportul necesar întocmirii dosarelor de despăgubire, astfel încât cererile lor să fie soluţionate în regim de urgenţă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.01.2019 - 16:05

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4, preluat de Agerpres, având în vedere că ploaia îngheţată care s-a abătut asupra Capitalei le-a produs pagube multor proprietari de maşini, autoritatea locală va veni în sprijinul acestora şi îi va ajuta să îşi repare autovehiculele.

Măsura este destinată în special proprietarilor care, în lipsa unei asigurări de tip CASCO, nu au cum să acopere costurile de reparaţii ale vehiculelor avariate de arborii căzuţi în urma fenomenelor meteorologice de zilele trecute, precizează sursa citată.

"Din păcate, ploaia îngheţată a produs mai multe pagube materiale, iar din cauza copacilor căzuţi, multe autoturisme au fost avariate. De aceea, am hotărât să venim în sprijinul proprietarilor şi să îi ajutăm să îşi repare maşinile. Cei afectaţi trebuie să vină la sediul primăriei, cu nota de constatare întocmită la faţa locului de colegii de la Poliţia Locală Sector 4, iar juriştii noştri le vor oferi suportul necesar întocmirii dosarelor de despăgubire, astfel încât cererile să fie soluţionate în regim de urgenţă", a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, citat în comunicat.

Primăria informează totodată că duminică peste 150 de angajaţi ai autorităţii locale se află în teren şi lucrează pentru a îndepărta toţi arborii care, sub greutatea gheţii, reprezintă un pericol pentru oameni şi pentru bunurile aflate pe domeniul public.

Comentarii