Explozie într-un bloc din Deva. O bătrână de 86 de ani a ajuns la spital

O explozie s-a produs duminică dimineaţa la un bloc din municipiul Deva, iar în urma acesteia o femeie de 86 de ani a suferit răni de gradul întâi la nivelul feţei şi mâinilor și a fost dusă la spital.

Share

Rl online 0 comentarii

11.02.2018 - 10:00

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, pompierii militari au fost chemaţi să intervină pe strada Zarandului din Deva unde a avut loc explozia.

”Pompierii militari şi salvatorii Detaşamentului Deva intervin la o exlozie, neurmată de incendiu, produsă într-un apartament de pe strada Calea Zarandului. Echipajele, deplasate de urgenţă la locul producerii, au găsit în apartament o femeie în vârstă de 86 de ani ce prezenţă arsuri la nivelul mâinilor şi fetei. Femeia, conştientă şi cooperantă, a fost transportata la UPU Deva cu arsuri de gradul întâi pe membrele superioare şi faţă. Explozia minoră, ce a dislocat geamul balconului, nu a fost urmată de un incendiu”, transmite ISU Hunedoara.

Experţi de la Inspectoratul de Stat în Construcţii verifică dacă şi în ce grad a fost afectată structura de rezistenţă a imobilului. De asemenea, angajaţii companiei de gaz fac măsurători privind concentraţia gazelor şi spun că probabil explozia s-a produs ca urmare a acumulării gazului în locuinţă.

Comentarii

loading...