10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialCe avantaje obține o companie care apelează la o firmă de transport...

Ce avantaje obține o companie care apelează la o firmă de transport profesionistă

O situație neprevăzută poate avea ca rezultat mutarea locației într-un timp mai scurt decât cel planificat.

Relocarea unui sediu sau a unui magazin în timp record nu este o situație ușor de gestionat, mai ales că această acțiune implică multă atenție deoarece o parte dintre obiectele care trebuie transportate sunt fragile. În acest caz, cea mai bună soluție este colaborarea cu o firmă profesionistă de transport și mutări firme, cum ar fi Engineer Moving, astfel încât relocarea să se facă rapid, simplu, eficient și în condiții sigure.

Să luăm cazul unui magazin de bijuterii. Transportarea vitrinelor necesită dube special amenajate, iar fiecare piesă trebuie să fie foarte bine împachetată cu cartoane, pături speciale, folii cu bule și folii stretch. Montarea vitrinelor pe poziție necesită foarte multă îndemânare, având în vedere că acestea sunt realizate în mare parte din sticlă. Pentru a rearanja un astfel de magazin este nevoie de aproximativ 6 angajați cu experiență. Aceștia se vor ocupa de fiecare etapă a relocării: demontare, manipulare, transport, remontare. La Engineer Moving, fiecare autoutilitară este dotată cu cărucioare, truse cu scule, chingi pentru ancorarea pieselor de mobilier și pături de protecție.

Cu ajutorul unei firme de mutări, relocarea unui sediu se va simplifica semnificativ deoarece angajații firmei de mutări pot să se ocupe de fiecare etapă în detaliu: planificarea mutării, transfer de arhivă, manevrare componente IT, organizarea unei scheme de etichete. Engineer Moving oferă și servicii de recondiționare mobilă, astfel că, dacă există corpuri de mobilă care s-au stricat, echipa poate face reparațiile necesare. O situație aparte este aceea de a depozita paleți cu pliante. Paleții sunt descărcați cu stivuitorul în depozitul firmei de transport, iar atunci când sunt solicitate pliantele, angajații firmei de transport le organizează și le livrează în fiecare magazin.

O firmă de mutări profesionistă oferă servicii flexibile. De exemplu, dacă o companie nu dorește să efectueze mutarea mobilierului pe timpul zilei pentru a nu întrerupe activitatea angajaților de la birou, are posibilitatea să opteze pentru efectuarea acestor servcii în zilele de weekend sau chiar noaptea.

Companiile care aleg pentru relocare o firmă de mutări profesionistă se pot bucura de o serie de beneficii precum: personal responsabil, bine instruit și specializat constant, servicii flexibile în funcție de nevoile companiei respective, servicii suplimentare (cum ar fi împachetarea și despachetarea lucrurilor, dezasamblarea și reasamblarea mobilierului) manipulare atentă a obiectelor, inventarul tuturor bunurilor.

 

Engineer Moving este o firmă de mutări care oferă și serviii de depozitare a mobilei, într-o locație special amenajată, care asigură condiții optime (de temperatură, umiditate etc.).

 

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă