20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăPrimarul Zalăului, Ionel Ciunt, a fost ales preşedinte PSD Sălaj

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt, a fost ales preşedinte PSD Sălaj

Alegerea unei noi echipe de conducere a PSD Sălaj a avut loc în cadrul unei conferinţe judeţene extraordinare a partidului, pentru funcţia de preşedinte candidând Ionel Ciunt şi fostul prefect, Florin Florian.

Dintre cei 106 delegaţi prezenţi la conferinţă, 62 i-au acordat votul lui Ionel Ciunt şi 44 contracandidatului acestuia.

“Vă mulţumesc că mi-aţi acordat încrederea. E o misiune grea, dar dacă asta mi-am dorit, asta s-a întâmplat. (…) Avem treabă multă şi de luni o să discutăm într-adevăr de măsurile care se impun, măsuri eficiente, măsuri prin care să câştigăm şi să reconstruim organizaţiile locale din fiecare comună, măsuri care, în final, desigur, să ne ducă spre victorie la alegerile care urmează”, a precizat, după alegerea sa ca preşedinte al PSD Sălaj, Ionel Ciunt, citat de Agerpres.

În vârstă de 56 de ani, Ionel Ciunt este de profesie medic veterinar, specializat în igiena alimentelor.

În plan profesional a fost director executiv la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Sălaj, de două ori prefect, administrator public al judeţului şi, din 2016, primar al Zalăului.

În plan politic a ocupat, până miercuri, funcţia de preşedinte al PSD Zalău, el fiind înlocuit de Călin Forţ.

În urma alegerilor de joi, echipa de conducere a PSD Sălaj a fost completată Sergiu Panie, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, ca preşedinte executiv, şi Alin Demle, antreprenor, consilier judeţean, ca secretar executiv.

Cele mai citite

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...
Ultima oră
Pe aceeași temă