Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Senatorul Șerban Nicolae: Nu găsesc nicio utilitate în ceea ce declară Victor Ponta. Din această cauză, credibilitatea partidului va avea de suferit

Șerban Nicolae a declarat că PSD va trebui să facă o analiză de ansamblu, în condițiile în care lideri cu "oarecare vizibilitate" lansează mesaje "care nu au legătură" cu activitatea partidului și care îi pot afecta "credibilitatea și stabilitatea.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 05.04.2017 - 14:23

Președintele Comisiei Juridice din Senat, Șerban Nicolae, a declarat că PSD va trebui să facă o analiză de ansamblu, în condițiile în care lideri cu "oarecare vizibilitate" lansează mesaje "care nu au legătură" cu activitatea partidului și care îi pot afecta "credibilitatea și stabilitatea", potrivit Agerpres.

"E greu să fac eu o analiză, acum, pe loc. Nu am făcut o asemenea analiză. Nu e o preocupare a mea, dar la un moment dat va trebui să facem o analiză de ansamblu la nivelul PSD, pentru că atunci când lideri importanți, cu oarecare vizibilitate, lansează niște mesaje care nu au legătură cu activitatea partidului, chiar dacă încearcă să o explice, chiar dacă încearcă să o nuanțeze, e posibil ca, la un moment dat, credibilitatea partidului, stabilitatea să aibă de suferit. Lucrurile astea le vom discuta, deschis, colegial. E într-un fel anormal să repetăm apeluri la maturitate pentru fiecare dintre liderii politici sau, mă rog, dintre cei care au o anumită vizibilitate în spațiul public din partea PSD".

El a precizat că o astfel de analiză nu este inclusă pe ordinea de zi a Comitetului Executiv Național al PSD care se va reuni joi.

"Nu face parte dintre punctele de pe ordinea de zi a ședinței Comitetului Executiv, dar asta nu înseamnă că nu pot apărea discuții, că nu se va găsi vreun coleg care să ridice problema. Din punctul meu de vedere, nu găsesc nicio utilitate în ceea ce declară Victor Ponta. El a spus că replică la niște atacuri. Nu mi-a făcut impresia asta. Mă rog, e greu de spus cine a dat primul. Dacă tot stăm să urmărim așa să vedem cine a spus primul nu știu ce, pare neserios.

Din punctul meu de vedere, sigur nu fac bine aceste dialoguri purtate prin intermediul declarațiilor de presă sau prin mediul on-line PSD, care are cu totul altă răspundere mai ales în această perioadă, fiind partid de guvernământ. N-ai cum să discuți în același timp și de salarii și de pensii și de legea salarizării unitare și să bagi și niște paraziți legați de relațiile personale, de nu știu ce partide de pescuit, sticle de vin și alte asemenea", a afirmat, la Senat, Șerban Nicolae.

Citește totul despre:

Comentarii