Ludovic Orban, atac la adresa șefului PSD: Singurele afaceri care au înflorit în județul Teleorman sunt afacerile clientelei politice a lui Dragnea și cele de familie

Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că singurele afaceri prospere din Teleorman sunt ale „clientelei politice” a șefului PSD, Liviu Dragnea.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 10.08.2017 - 23:53

Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că singurele afaceri prospere din Teleorman sunt ale „clientelei politice” a șefului PSD, Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

„Singurele afaceri care au înflorit în județul Teleorman sunt afacerile clientelei politice a lui Dragnea și afacerile personale sau de familie care au fost demarate de Dragnea. Aceasta este realitatea județului Teleorman. O mulțime de investiții au fost alungate din județul Teleorman, o mulțime de investitori care au vrut să investească în județul Teleorman fie au fost ușuiți, alungați, fie, chiar dacă s-au încăpățânat să investească, s-au izbit de o rezistență din partea administrației conduse de Dragnea care pe mulți i-a făcut să părăsească județul sau să își închidă afacerile. Este clar că foarte multe dintre afacerile care există acolo sunt legate de Dragnea, chiar dacă aparent Dragnea și membrii familiei Dragnea s-au retras din afaceri", a susținut Ludovic Orban, într-o emisiune la B1 TV, rugat să comenteze legat de reținerea administratorului fermei Salcia din județul Teleorman, Ilie Dragne.

Ilie Dragne a fost reținut joi de procurorii Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție într-un dosar în care se investighează infracțiuni de evaziune fiscală care ar fi dus la prejudicierea bugetului de stat cu peste 39 de milioane de lei.

Pe aceeași temă:


Citește totul despre:

Comentarii

loading...