14.5 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăPoliticăCiolacu face un spital nou la Constanța dacă localnicii aleg un președinte...

Ciolacu face un spital nou la Constanța dacă localnicii aleg un președinte de CJ din PSD

Premierul Marcel Ciolacu le promite locuitorilor din Constanța că statul va construi în zonă un spital județean nou, dar le atrage atenția că trebuie să voteze candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Șeful Guvernului și al PSD se referă la acest subiect într-un mesaj pe care l-a postat pe facebook în ziua de 11 mai 2024.

“Constanța trebuie să se dezvolte! Rudele, frații, nepoții nu se vor întoarce în România dacă nu vor avea servicii de calitate, dacă nu vor avea locuri de muncă bine plătite.

Constanța are nevoie și de servicii medicale! În următoarea săptămână, domnul ministru Rafila va veni și va semna aici, alături de Cătălin Grasa, o viitoare investiție într-un nou spital județean. Pentru a dezvolta întreg județul este nevoie ca și Consiliul Județean să se implice! De aceea, este nevoie de un manager performant, cum este Cătălin Grasa, la conducerea județului!”, susține mesajul postat de Marcel Ciolacu pe facebook.

Alexandru Rafila este ministru al Sănătății, deci semnătura lui pe proiectul de contruire a unui spital județean este explicabilă. În schimb, Cătălin Grasa ar fi în prezent doar unul dintre medicii încadrați la Secția Chirurgie Generală 1 a actualului Spital Județean Constanța, după cum apare menționat pe site-ul spitalului. Managerul Spitalului Județean este Ionuţ Cornel Ionescu. Cătălin Grasa a fost manager acum patru ani. De aceea, pare ciudat că, pentru a începe construirea unui spital în județul Constanța, este nevoie și de semnătura medicului Cătălin Grasa.

În dimineața de sâmbătă, 11 mai 2024, liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, susținuse o conferință de presă la Constanța. La acel eveniment, alături de Ciolacu s-au aflat europarlamentarul Mihai Tudose – candidat al Alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare, Felix Stroe – președintele PSD Constanța, Horia Constantinescu – candidatul PSD la primăria municipiului Constanța, Cătălin Grasa – candidatul PSD pentru CJ Constanța, și Irinela Nicolae – candidatul PSD Constanța la alegerile europarlamentare.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă